"Να κρατήσουμε ψηλά την αυτοπεποίθηση μας, αξίζαμε και σε άλλα παιχνίδια τέτοιες νίκες"

Δείτε τι δήλωσε μετά τη μεγάλη νίκη επί της ΑΕΚ ο προπονητής της Ένωσης Κάρλος Φερέρ στη δημοσιογραφική διάσκεψη του αγώνα.

Οι δηλώσεις του Κάρλος Φερέρ:

«Να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου, ήταν σημαντικοί τρεις βαθμοί για μας. Ειδικά μετά τον τελευταίο αγώνα που χάσαμε στα τελευταία 30 δευτερόλεπτα. Είμαι χαρούμενος για τη σημερινή νίκη, στόχος μας είναι να αποφύγουμε το άγχος και να σκοράρουμε πρώτοι. Ήμασταν καλοί στην άμυνα, προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τις κινήσεις της ΑΕΚ. Ήταν σημείο κλειδί ο χρόνος που ήρθε το 2-1 για μας και ο τρόπος που το καταφέραμε».

«Πιστεύω ότι μερικές φορές έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είχαμε καλά παιχνίδια που αξίζαμε τη νίκη, όπως με Ανόρθωση. Ποτέ δεν σταματήσαμε να πιστεύουμε, συνεχίζουμε τη δουλειά, είμαστε ενωμένοι, σε κάποια ματς μας έλειψε και η τύχη. Για μένα το σημαντικό είναι να κρατάς ψηλά την αυτοπεποίθηση. Είναι άκρως σημαντικό στα δύσκολα να υπάρχει ηρεμία από τον πρόεδρο, τον κόσμο και όλη την ομάδα».

«Είναι μία ειδική νίκη για μας, όπως με τον ΑΠΟΕΛ, αυτά τα παιχνίδια μας δίνουν πολλά. Στην έδρα μας έχουμε πρόβλημα, πρέπει να το βρούμε. Εκτός είμαστε καλοί, σπίτι μας πρέπει να το δουλέψουμε. Να είμαστε έτοιμοι, το πρόγραμμα είναι δύσκολο».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο