Για το καρέ στην... έδρα της!

Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα, η Νέα Σαλαμίνα θα υποδεχθεί σήμερα τη Πάφο στην έδρα της για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής, με τους "ερυθρόλευκους" να δηλώνουν πανέτοιμοι γι' αυτό το παιχνίδι. Η βαθμολογική και αγωνιστική άνοδος της ομάδας, επιβεβαιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Οι δέκα βαθμοί στα τελευταία τέσσερα ματς, έδωσαν ένα σπρώξιμο στη Σαλαμίνα ώστε ν' ανέβει στην 9η θέση και με τυχόν νίκη σήμερα θα φτάσει την αντίπαλο της στους 24 βαθμούς. 

Το κλίμα στα αποδυτήρια είναι το καλύτερο από το ξεκίνημα της σεζόν, άπαντες αντιλαμβάνονται πλέον σε ποια ομάδα αγωνίζονται, ενώ το γεγονός ότι έχουν λιγοστέψει οι τραυματισμοί στην ομάδα, αυτό βοήθησε ακόμη περισσότερο, με επιπλέον επιλογές στο Σάββα Δαμιανού. 

Θέλει να πετύχει καρέ σήμερα στην έδρα της, πρόκειται για ένα σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα της Αμμοχώστου, αφού για τη συνέχεια ακολουθούν δύο πολύ δύσκολα ματς με Ανόρθωση και Απόλλωνα. Ο Σάββας Δαμιανού έχει βρει το κουμπί της ομάδας και όλοι περιμένουν ότι και σήμερα η Νέα Σαλαμίνα θα παρουσιαστεί με ανταγωνιστικό χαρακτήρα, ώστε να πάρει και αυτή τη νίκη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο