Κλειδί να μην δεχθεί νωρίς το γκολ

Είναι γεγονός ότι ούτε το 2020 έκλεισε με νίκη για τον Ολυμπιακό, ούτε το 2021 άνοιξε με τον καλύτερο τρόπο. Εδώ και πέντε παιχνίδια οι 'μαυροπράσινοι' αγνοούν τη χαρά της νίκης, αφού από τη μία στοίχισαν οι τραυματισμοί και από την άλλη η πανδημία που χτύπησε την ομάδα, αφήνοντας ποδοσφαιριστές σε καραντίνα 14 ημερών όπως προνοεί βέβαια και το πρωτόκολλο.

Ο Λεωνίδας Βόκολος έχει δύσκολο έργο μπροστά του, σήμερα θα φιλοξενήσουν την Ανόρθωση στις 18:00 για τον αγώνα της 19ης αγωνιστικής, ένα παιχνίδι που θα κριθεί στο όποια ομάδα θα είναι πιο εύστοχοι. Η βαριά ήττα από την οποία προέρχονται οι παίκτες του Ολυμπιακού, έχει στοιχίσει στην ομάδα στο ψυχολογικό κομμάτι κυρίως και σήμερα όσο μπορούν θα πρέπει να μαζέψουν τα κομμάτια τους απέναντι στην ομάδα του Τιμούρ. Κλειδί για τον Ολυμπιακό σήμερα είναι να φυλάξει τα μετόπισθεν και να μην δεχθεί νωρίς γκολ.

Αν το πετύχει αυτό για μεγάλο διάστημα της αναμέτρησης, τότε όχι μόνο θα βάλει πίεση στον αντίπαλο, αλλά θα ζωντανέψεις τις δικές του ελπίδες για βαθμό ή βαθμούς. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο