«Ο Τάμαρι έκανε "άνοιγμα" και στον ΑΠΟΕΛ»

Ο Μούσα Τάμαρι ενδιαφέρει τον Άρη Θεσσαλονίκης και σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας gazzetta.gr, ο Ιορδανός έκανε "άνοιγμα" και στον ΑΠΟΕΛ για επιστροφή!

Το δημοσίευμα: 

Στην περίπτωση του Μούσα Ελ Τάμαρι, πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι άνοιξε νέος κύκλος επαφών με πρωτοβουλία της πλευράς του παίκτη. Ο Ιορδανός ακραίος επιθετικός ήταν στη μεταγραφική λίστα του Άρη το περασμένο καλοκαίρι, τελικώς όμως, τον περασμένο Οκτώβριο, προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στη Λέουβεν. Η βελγική ομάδα αγόρασε τα δικαιώματά του έναντι ενός ποσού της τάξεως του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ωστόσο, πληροφορίες αναφέρουν ότι στο τελευταίο διάστημα η σχέση του με τον προπονητή της βελγικής ομάδας βρίσκεται σε κρίση, σε σημείο να εμφανίζει ο ίδιος τάσεις φυγής, ενώ δεν ήταν τυχαίο το γεγονός της μη χρησιμοποίησής του στον πρόσφατο αγώνα με την Άντερλεχτ. Συνολικά με τη φανέλα της Λέουβεν μέτρησε 11 παιχνίδια δίχως γκολ ή ασίστ.

Η «παγωμένη» σχέση του με τον προπονητή του, οδήγησε την πλευρά του παίκτη σε επαφές με άλλες ομάδες με την προοπτική αποχώρησης από τη Λέουβεν κι έτσι προέκυψαν νέες συζητήσεις μεταξύ του παίκτη και του Άρη. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι η πλευρά του παίκτη έκανε «άνοιγμα» και στον ΑΠΟΕΛ καθώς αγωνίστηκε σε 74 παιχνίδια με την ομάδα της Κύπρου έχοντας 12 γκολ και 11 ασίστ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μια περίπλοκη υπόθεση καθώς ο βελγικός σύλλογος απέκτησε 23χρονο εξτρέμ έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ, το συμβόλαιο δένει τις δύο πλευρές μέχρι το καλοκαίρι του 2023 και ο Άρης α) δεν έχει τη δυνατότητα να προχωρήσει στην αγορά των δικαιωμάτων του και β) αυτή τη στιγμή προτεραιότητά του είναι η απόκτηση ενός φορ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο