Αναμενόμενο μεν, επικίνδυνο δε

Η μη αναφορά δεν σημαίνει και μη καταγραφή. Στη συνέντευξη Τύπου μετά το εντός έδρας 1-1 στην εξ αναβολής αναμέτρηση με την ΑΕΚ ο Σάββας Πυυρσαϊτίδης απέφυγε ν' αναφερθεί δημόσια στις αδυναμίες που έβγαλε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά είναι σίγουρο ότι της έχει εντοπίσει.

Και στο δεύτερο παιχνίδι υπό την ηγεσία του οι «γαλαζοκίτρινοι» είδαν τους αντιπάλους τους να δημιουργούν πολύ καλές ευκαιρίες, οι οποίες μόνον λόγω ατυχίας ή/και αναποτελεσματικότητας δεν μετατράπηκαν σε γκολ.

Απέναντι στην ΑΕΚ, μάλιστα, ο Φρανσίς Ουζόχο δέχτηκε πίεση για μεγαλύτερο διάστημα απ' ό,τι κόντρα στον Ερμή και είχε πολύ περισσότερη δουλειά να κάνει.

Είναι εμφανές, και αναμενόμενο, πως ο Νγηριανός έχει επηρεαστεί πολύ από τον τραυματισμό του και στερείται αγωνιστικού ρυθμού που θα του επιτρέψει να δείξει όλες του τις αρετές.

Κάθε φορά που ο Ουζόχο μένει ξαπλωμένος στο χορτάρι και καλείται στον αγωνιστικό χώρο το ιατρικό επιτελείο, στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ απλώνεται η ανησυχία, ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ο υψηλόσωμος τερματοφύλακας είχε άστοχες εξόδους που δεν κόστισαν μεν στην ομάδα του, δεν του επέτρεψαν ωστόσο να βγει αποφασιστικά και να καθαρίσει τη σέντρα που οδήγησε στο γκολ του Τριτσκόφσκι.

Φοβούμενος μήπως δεν βρει την μπάλα, ο Νιγηριανός έμεινε στη γραμμή του επιτρέποντας στον αρχηγό των φιλοξενούμενων να πάρει κεφαλιά μέσα στη μικρή περιοχή και να τον νικήσει.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο