Ντε Βινσέντι: Αδιόρθωτος, προκλητικός και ασεβής

Ακόμη μια αψυχολόγητη και προκλητική ενέργεια πρόσθεσε στο βιογραφικό του ο Τόμας Ντε Βινσέντι. Φαίνεται τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που ταλαιπωρούν τον ΑΠΟΕΛ στη φετινή περίοδο να μην αρκούσαν στον Αργεντινό που ήρθε να φορτώσει άλλο ένα. Χωρίς λόγο και έτσι απλά επειδή «θόλωσε» το μυαλό του στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, γκρέμισε εκτός φάσης τον αντίπαλο στο χώρο του κέντρου και αποβλήθηκε.

Βρήκε και κάνει στον «Αρχάγγελο» ο Ντε Βινσέντι που συνεχίζει να συμπεριφέρεται ως ένα μικρό κακομαθημένο παιδί και να μην αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Μια συμπεριφορά που χειροτερεύει χρόνο με το χρόνο και σαφώς δεν αρμόζει στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Αργεντινός λειτούργησε κατά της ομάδας του. Το παρελθόν του είναι «πλούσιο» με κρούσματα απειθαρχείας. Δεκάδες κίτρινες κάρτες, απευθείας κόκκινες, προκλητικές χειρονομίες και βρισιές, αρκούν και περισσεύουν για... ντοκιμαντέρ. 

Τι να πρωτοθυμηθούμε. Την ακραία φράση του Ντε Βινσέντι προς το διαιτητή του αγώνα με τη Σάλκε που εισέπραξε κόκκινη και επιπλέον τρεις αγωνιστικές τιμωρία από την UEFA ή το μεσαίο δάχτυλο που έδειξε στο Βασίλη Δημητρίου και τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές. Την αποβολή του σε ένα τελειωμένο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ (0-3), όπου έφερε το ξέσπασμα και ουσιαστικά το τέλος του Τιμούρ Κετσπάγια από τον ΑΠΟΕΛ ή την παραχώρηση της αρχηγείας την περσινή περίοδο.

Όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και στη μέτρια ως κακή απόδοση του παίκτη από την ημέρα της επιστροφής του στον ΑΠΟΕΛ, το καλοκαίρι του 2018. Η ανοχή που έδειξε η διοίκηση στη συγκεκριμένη περίπτωση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο και αφού ο παίκτης δεν σέβεται τις υπερπροσπάθειες του Πρόδρομου Πετρίδη που στέκεται ως ασπίδα προστασίας, αλλά ούτε και την ομάδα του, θα πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις.

Και επειδή οι αριθμοί λένε την αλήθεια, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ντε Βινσέντι στη μέχρι τώρα παρουσία του στον ΑΠΟΕΛ πέτυχε 57 τέρματα και τιμωρήθηκε 56 φορές από τους διαιτητές, 52 με κίτρινη κάρτα και 4 με κόκκινη (οι τρεις απευθείας).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο