"Πιο πικρή δεν γίνεται"

Διαβάστε τι δήλωσε ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου για τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ αλλά και αυτόν που ακολουθεί με την Δόξα. 

Αναλυτικά: 

«Πιο πικρή δεν γίνεται. Χαλάσαμε ότι κτίσαμε και αδικήσαμε την προσπάθεια που προηγήθηκε. Και όταν αυτό συμβαίνει και σε άλλους αγώνες, δεχόμαστε γκολ. Και γι’ αυτό ήταν έντονος ο προπονητής μας και δεν μπορείς να του πεις και τίποτα. Νομίζω ότι ήταν παιχνίδι μετά το αριθμητικό πλεονέκτημα ότι παιζόταν στο μισό του αντιπάλου. Με κακές αντιδράσεις γκρεμίζουμε ότι κτίζουμε»

«Πρέπει κάτι να αλλάξουμε. Όταν αντιδράς με αυτόν τον τρόπο όταν τα δίνεις όλα και όταν δέχεσαι γκολ στην πρώτη προσπάθεια του αντιπάλου τα λέει όλα. Οφείλουμε να το αλλάξουμε να το διορθώσουμε. Έχουμε καταντήσει κουραστικοί να λέμε τα ίδια πράγματα. Πρέπει να πάρουμε βαθμούς αυτό χρειαζόμαστε για την συνέχεια». 

«Εγώ βλέπω ότι αν έχεις άμεσα παιχνίδι είναι μια ευκαιρία για να ψάξεις το ιατρικό που είναι επιστροφή στις νίκες. Τώρα έχουμε λίγο περισσότερο χρόνο αφού παίζουμε Δευτέρα. Είναι το πρόγραμμα το ίδιο για όλους. Οφείλεις άμεσα να σκέφτεσαι τους τρόπους να βάλεις τέλος στο σερί». 

«Τι πρέπει να κάνουμε και δεν το κάναμε στους αγώνες και κάτι που πρέπει να διορθώσουμε χθες και όχι σήμερα». 

«Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση. Ο κάθε ένας αντιδρά όπως θέλει. Εμείς την είδαμε 10 φορές την φάση που ζητάει πέναλτι ο ΑΠΟΕΛ. Δεν κτυπά στο χέρι του ποδοσφαιριστή μας η μπάλα. Το να λέμε ίσως, μπορεί, πιθανόν να κτύπησε στο χέρι είναι κάτι που δεν το δεχόμαστε. Ξέρετε πάρα πολύ καλά την πολιτική μας. Τα κάναμε και σε παιχνίδια που ήταν εναντίων μας»

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο