Από τα μπλε στα γαλάζια ο Σελίν;

Η ανάγκη εξασφάλισης θέσεων στον κατάλογο των κοινοτικών/αλλοδαπών ώθησε την Ανόρθωση να διαγράψει από τη λίστα της στην ΚΟΠ τον Γεβγέν Σελίν, ο οποίος έχει τεθεί εκτός πλάνων του Τιμούρ Κετσπάγια.

Ο 32χρονος Ουκρανός αμυντικός ευρίσκεται πλέον σε αναζήτηση του νέου σταθμού της καριέρας του και, όπως προκύπτει, είναι ορατό το ενδεχόμενο να μη χρειαστεί να... ξενιτευτί για να τον βρει.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γιώργου Βαλλιάνου έχει θέσει τον Ελλαδίτη νοκ άουτ για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου, με αποτέλεσμα η Πάφος FC να αναζητεί αντικαταστάτη του στο αριστερό άκρο της άμυνάς της.

Ο Ντμίτρο Μιχαϊλένκο εισηγήθηκε στη διοίκηση του συλλόγου την απόκτηση του συμπατριώτη του από την Ανόρθωση και οι δύο σύλλογοι ευρίσκονται σε διαδικασία επαφών, προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα μετακίνησης του ποδοσφαιριστή.

Αν προκύψει συμφωνία, θα είναι μια win-win κατάσταση, καθώς ο σύλλογος της Αμμοχώστου θα αφαιρέσει από το μισθολόγιο έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται, ενώ ο αντίστοιχος της Πάφου θα αποκτήσει έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο γνωρίζει άριστα ο προπονητής της ομάδας και είναι σε θέση να συνδράμει άμεσα, χωρίς την παραμικρή περίοδο προσαρμογής.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο