Κούσουλος για Μπέργκ, σερί αγώνες και σκοράρισμα

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας Γιάννης Κούσουλος ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή “Total Green” και μίλησε για την παρουσία του στην ομάδα, τον προπονητή της ομάδας Χένινγκ Μπεργκκαι στην Εθνική Κύπρου.

Οι σημαντικότερες τοποθετήσεις του:

Για τον εαυτό του: «Δεν είναι εύκολο να παίζεις κάθε μια με δύο μέρες. Προσπαθώ να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια και πάντα προσπαθώ για το καλύτερο.

Για τη δουλειά που γίνεται φέτος: «Γίνεται εξαιρετική δουλειά στην ομάδα. Είμαστε χαρούμενοι για την πορεία της ομάδας και στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Ο προπονητής κάνει εξαιρετική διαχείριση του ρόστερ, ενώ υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός στην ομάδα».

Για τον Μπεργκ: «Είναι ένας προπονητής υψηλού επιπέδου.Κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, θέλει να μας βγάζει τον καλύτερο μας εαυτό, με βοήθησε πάρα πολύ. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί του».

Για το ότι σκοράρει γκολ: «Στις στατικές φάσεις προσπαθώ να προωθούμαι και να σκοράρω»

Για την  πρόταση από την Ομόνοια: «Ήμουν πολλά χρόνια στη Νέα Σαλαμίνα. Η πρόταση από την ΟΜΟΝΟΙΑ ήταν μεγάλη χαρά για μένα, πίστευα στον εαυτό μου και έκανα το βήμα. Είχα και πρόταση από το εξωτερικό τότε, αλλά προτίμησα να έρθω στην Ομόνοια».

Για το καλό κλίμα στην ομάδα: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα και σαν αρχηγός προσπαθώ να το κρατήσω, μαζί με τους άλλους ποδοσφαιριστές της ομάδας»

Για τα νεαρά παιδιά της ομάδας: «Έχουν μέλλον και το έχουν αποδείξει. Πρέπει να συνεχίσουν την δουλειά και θα είμαι δίπλα τους να τους βοηθώ. Τους εύχομαι τα καλύτερα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο