"Βόμβες" Τορναρίτη: "Δεν παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους"

Ανάρτηση με... βόμβες από τον Χριστόφορο Τορναρίτη. Ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού τονίζει ότι παλεύει μόνος σε ένα πρωτάθλημα που δεν παίζεται στους αγωνιστικούς χώρους και χαρακτηρίζει τους ανθρώπους που το απαρτίζουν. Μιλά για εντολές ανώτερων που διαμορφώνουν το σκηνικό και την κοινωνία που κοιτάζει σαν να μην τρέχει κάτι. 

Η ανάρτηση: 

Έχω ταυτίσει τα τελευταία 3 χρόνια το κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου με τον Ολυμπιακό .

Παλεύω ΜΟΝΟΣ μου με θεούς και Δαίμονες σε ένα Πρώταθλημα που όπως ΟΛΟΙ καταλαβαίνετε δεν παίζεται στους Αγωνιστικούς χώρους !!

Μέχρι τα 44 χρόνια της ζωής μου υπήρξα ατίθασος και αλήτης κάτι που με βοήθησε στο παρελθόν να μπορώ να αντιμετωπίζω όλες της πάστες ανθρώπων !! Από φονιάδες - εγκληματίες - λαμόγια - κακεντρεχής πολιτικούς, αλήτες και ότι άλλο δεν μπορεί να φανταστεί ένα απλό ανθρώπινο μυαλό .

Κάνοντας ολοκληρωτική στροφή στη ζωή μου μακριά από όλους τους εθισμούς , την αλητεία, την κακία και την ζήλεια ΔΥΣΤΗΧΩΣ η παρουσία μου σε ένα «τέτοιο» πρωτάθλημα έχει παρεξηγηθεί από τους συντελεστές αυτού του θεάτρου του παραλόγου .

Κάθε εβδομάδα χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και κάτω από ΕΝΤΟΛΕΣ ανώτερων διαμορφώνουν το σκηνικό ανάλογα με τα προσωπικά τους συμφέροντα πολτοπιόντας ανθρώπους , κόπους , μόχθους και συνηδήσεις .

Και μια κοινωνία να κοιτάζει από μακριά σαν να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα, αφού το ποδόσφαιρο είναι η ίδια η κοινωνία σε μικρογραφία κυριευμένη από τους ίδιους ανθρώπινους συντελεστές !

Συντελεστές που έχουν και όνομα και επίθετο και ζουν και απολαμβάνουν ανάμεσα μας τον πόνο και την λύπη που σκορπούν διάπλατα μέσα στα σωθικά μας ...

Ένα πράγμα θα τους πω:

Κάπου θα σκοντάψουνε και αν είμαι τυχερός θα τους δω γιατί στη ζωή ότι δίνεις πέρνεις...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο