Ολυμπιακός: "Ζητάμε την παραίτηση Κούμα"

Νέα ανάρτηση από τον αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος του Ολυμπιακού, Χριστόφορου Τορναρίτη που ζητά ως Ολυμπιακός την παραίτηση του Γιώργου Κούμα από την ηγεσία της ΚΟΠ.

Η ανάρτηση:

'Σαν Ολυμπιακός ζητάμε την άμεση παραίτηση του" ο επίλογος της ανάρτησης του Διοικητικού ηγέτη των "μαυροπρασίνων".  Το πρωί της Τετάρτης θα σταλεί επιστολή στην ΚΟΠ. 

Ο Τακτακαλάς εκφράζει τα παράπονα του σχετικά με τους Σαρφό-Ζαχαρίου οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα με την ΕΝΠ.

Αναλυτικά:

Το παιγνίδι με το Παραλίμνι ήταν στις 15/12 και το παιγνίδι με την ΑΕΛ παίχτηκε στις 28/12 ...

Μετά την ΑΕΛ εκτίσανε την ποινή τους 2 ο Ζαχαρίου και 4 ο Σαρφό και τώρα μας βάλανε ακόμη μια για σαμβουαρ για το ματς που ήταν 2 εβδομάδες πριν και παίζεται αύριο δηλαδή  πάμε 3 με 5 κάρτες ο καθένας ...

Αυτή είναι η σοβαρότητα αυτής της ομοσπονδίας !! Αύριο πρωί - πρωί θα γίνει επιστολή προς την ΚΟΠ και αν δεν πάρουμε απάντηση,  καταγγελία στις αρμόδιες αρχές για χειραγώγηση παιγνιδιού και αλλοίωση αποτελέσματος.

Σημειώστε εκτελέσαμε προφορικές οδηγίες της ΚΟΠ για το ποτέ θα έπρεπε να παίξουν κατά γράμμα ...

Ισχύουσα νομοθεσία:

Έχει δικαίωμα να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής επειδή η ποινή του έχει επιβληθεί μετά τη μέρα κατά την οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένο το παιγνίδι με την ΕΝΠ. Το άρθρο VI.8 της Προκήρυξης, σελ. 14, λέει ότι σε περίπτωση που αγώνας αναβάλλεται για άλλη ημερομηνία, κατά τη νέα μέρα διεξαγωγής του θα έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν μόνο όσοι παίχτες μπορούσαν να αγωνιστούν τη μέρα που θα διεξαγόταν αρχικά ο αγώνας. Συνεπώς ο Σαρφό και ο Ζαχαρίου μπορεί να αγωνιστεί κανονικά αφού την κόκκινη την έπιασε χρονολογικά μετά τη μέρα που ήταν αρχικά προγραμματισμένο το ματς με την ΕΝΠ.

Εμείς σαν Ολυμπιακός ζητάμε την άμεση παραίτηση του Γεώργιου Κούμα για το καλός νοούμενο του Κυπριακού Ποδοσφαίρου'.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο