Δύο εμπόδια για Αγκίρε

Το μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου έχει εισέλθει στην τελικό του ευθεία, με αποτέλεσμα τα περιθώρια αντίδρασης στην όποια αναποδιά να έχουν αρχίσει να στενεύουν για τις ομάδες.

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ντιέγκο Αγκίρε του Απόλλωνα είναι υπαρκτό, ωστόσο δεν είναι... άνευ όρων. Ένας εξ αυτών ήταν (και παραμένει) να λύσει ο Ισπανός τη συνεργασία του με τον λεμεσιανό σύλλογο, προκειμένου να αποκτηθεί με ελεύθερη μεταγραφή.

Ωστόσο οι διαπραγματεύσεις του παίκτη με τη διοίκηση των «κυανολεύκων» δεν έχουν ακόμη ευοδωθεί και η συγκεκριμέμνη καθυστερήση εξελίσσεται σε ανασταλτικό παράγοντα για τη μεταγραφή του ποδοσφαιριστή στον ΑΠΟΕΛ.

Το ίδιο ισχύει και για το γεγονός πως ο Αγκίρε έχει παραμείνει παροπλισμένος αγωνιστικά (λόγω κυρίως του τραυματισμού του) εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα, με ό,τι αυτό συνεπάγεται το χρόνο επανόδου του σε φουλ ρυθμό.

Τούτων δοθέντων αρχίζει να κερδίσει έδαφος το σενάριο απαγκίστρωσης από τον Ισπανό και αναζήτησης άλλου ποδοσφαιριστή ικανού να παίξει σε όλη την αριστερή πλευρά. Οι επόμενες μέρες θα είναι καθοριστικές.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο