Όταν έχεις υπομονή και επιμονή

Αγχώθηκε, χρειάστηκε στατική μπάλα για να έρθει το γκολ. Αλλά έστω και έτσι η Ομόνοια πήρε αυτό που εδικαιούτο στο Παραλίμνι. Ήταν καταφανώς καλύτερη  από την ΕΝΠ σε όλο το 90λεπτο. Έφτιαξε ευκαιρίες, έσπασε πολλές φορές την σφιχτή πολυπρόσωπη άμυνα της Ένωσης. Αυτό που δεν είχαν ήταν το γερό τελικό σουτ που θα νικούσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα πριν έρθει το γκολ του Τσέποβιτς. 

Όμως πρέπει να σταθούμε στην δημιουργία. Έκαναν καλό παιχνίδι, είχαν ρυθμό για πολύ μεγάλα διαστήματα. Σαφώς αυτός ο τρόπος είναι ενδενειγμένος απέναντι σε μαζικούς αμυντικούς μηχανισμούς. Ακόμη θα σταθούμε στην επιμονή και επιμονή των παικτών του Μπεργκ. Που παρόλο που ο χρόνος κυλούσε έδειχναν ήρεμοι. Η γλώσσα του σώματος τα έλεγε όλα. 

Οι "πράσινοι" κέρδισαν κάνοντας το 2×3 στο.. βατό πρόγραμμα και πέρασαν μέσω μίας δύσκολης έδρα στη 1η θέση, έστω και προσωρινά.

Μοναδικό σημείο αναφοράς με αρνητικό πρόσημο το αγχωτικό τελευταίο τρίλεπτο, όπου η Ομόνοια πιέστηκε και χρειάστηκε και ο Φαμπιάνο. Η ομάδα του Μπεργκ πρέπει να κάνει καλύτερη διαχείριση. 

Καταπληκτικός ο Παπουλής, ήταν ηγέτης στη μεσαία γραμμή, εξαιρετικός ο Λοϊζου από την ώρα που μπήκε. Είχε πρωτοβουλίες, τελικές, ταλαιπώρησε την αντίπαλη άμυνα. Ο Τσέποβιτς ήρθε να κάνει συγκεκριμμένη δουλειά. Να σκοράρει και ιδού που άρχισε...

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο