ΑΠΟΕΛ: Συνέχεια στη βελτίωση, συνέχεια και στην αδυναμία…

Ο ΑΠΟΕΛ πέτυχε το ζητούμενο στο ντέρμπι με την Ανόρθωση που ήταν η συνέχεια στη βελτίωση, ωστόσο δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο που ήταν η νίκη.

Οι γαλαζοκίτρινοι με τον Σάββα Πουρσαϊτίδη στον πάγκο έκαναν μια καλή εμφάνιση στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, αλλά δεν μπόρεσαν να πάρουν το τρίποντο για να πλασαριστούν στην εξάδα.

Είναι φανερό ότι με τον ερχομό του Ελλαδίτη, ο ΑΠΟΕΛ άλλαξε προς το καλύτερο και αυτό μπορεί κάποιος να το διακρίνει πολύ εύκολα από τα αποτελέσματα. Τρεις νίκες (η μια ήταν πρόκριση στο κύπελλο) και δυο ισοπαλίες με συντελεστή τερμάτων 9-4. Δεν είναι όμως μόνο τα αποτελέσματα, αλλά και η εικόνα της ομάδας η οποία κάνει μικρά βήματα προς τα εμπρός. Αυτό ήταν το ζητούμενο και ο Πούρσα το πετυχαίνει.

Αδυναμία…

Αυτό που σαφώς προβληματίζει στον φετινό ΑΠΟΕΛ όμως είναι η αδυναμία της ομάδας να κερδίσει σε αγώνες ντέρμπι. Συγκεκριμένα σε επτά ντέρμπι πέτυχε μόλις μια νίκη στην 3η αγωνιστική με την ΑΕΛ! Στα άλλα έξι κατάφερε να πάρει τρεις ισοπαλίες και να ηττηθεί ισάριθμες. Σίγουρα οι έξι κερδισμένοι βαθμοί σε ντέρμπι δείχνουν την αδυναμία του φετινού ΑΠΟΕΛ, ωστόσο με την αγωνιστική του άνοδο έδειξε ότι μπορεί στα επόμενα ντέρμπι με Απόλλων και ΑΕΛ να επιστρέψει στις νίκες σε τέτοια παιχνίδια μετά την 3η αγωνιστική και πιο συγκεκριμένα από τις 12 Σεπτεμβρίου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο