Οι δηλώσεις να μεταφραστούν σε πράξεις

Εξέφρασαν τη στεναχώρια τους οι άνθρωποι του Απόλλωνα για τους δυο βαθμούς που άφησαν στο "Αμμόχωστος".

Οι Φανούριος Κωνσταντίνου και Γιάννης Πετράκης συμφώνησαν ότι ο Απόλλωνας είχε την υπεροχή και τις ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματα του και ουσιαστικά να πάρει τη νίκη. Αντί αυτού οι κυανόλευκοι πήραν ένα βαθμό, είδαν την Ομόνοια να πλησιάζει στον πόντο και ταυτόχρονα έχασαν δυο παίκτες για τη συνέχεια. Τους Βασιλείου και Κατελάρη, με τον πρώτο να δέχεται την απευθείας κόκκινη και τον άλλο να τραυματίζεται στην προσπάθεια να σταματήσει τον Ντανίλο στη φάση του γκολ.

Η αλήθεια είναι ότι μέχρι το τέρμα της ισοφάρισης, οι κυανόλευκοι είχαν την απόλυτη υπεροχή του αγώνα. Δημιούργησαν και έχασαν κλασικές ευκαιρίες, με τους Ντιγκινί και Πίττα, με τον Γάλλο να σκοράρει το μοναδικό τέρμα και τον Κύπριο διεθνή να σημαδεύει δυο φορές το δοκάρι. Μετά την ισοφάριση, η ομάδα αποσυντονίστηκε και δεν είχε την απάντηση στο γκολ του αντιπάλου που λίγο μετά φλέρταρε και με δεύτερο τέρμα. Ο κ. Πετράκης δοκίμασε από τον πάγκο να αλλάξει τα δεδομένα, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ στάθηκε και άτυχος, αφού την ώρα που ετοίμαζε τον Μπίσεσβαρ, ήρθε η κόκκινη και η διαφοροποίηση του πλάνου.

Ο Απόλλωνας πρέπει να σηκώσει κεφάλι, το επισήμανε στις δηλώσεις του ο κ. Κωνσταντίνου, ενώ ο κ. Πετράκης τόνισε πως αν η ομάδα του συνεχίσει στο ίδιο επίπεδο ο Απόλλωνας θα πάρει ότι στερήθηκε σήμερα.

Εφόσον η ομάδα κάνει πράξη τις πιο πάνω δηλώσεις, η συνέχεια αναμένεται καλύτερη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο