"Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παίκτης του Απόλλωνα"

Ο εκπρόσωπος τύπου του Απόλλωνα, Φανούριος Κωνσταντίνου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα.

Αρχικά αναφέρθηκε στην επιστροφή του Μαλεκκίδη:

«Θα πρέπει να περιμένουμε ακόμα μερικές ώρες. Ανήκει στην ομάδα και έκανε εξαιρετικά παιχνίδια με την Καρμιώτισσα. Έχει πολύ ψηλά σε εκτίμηση ο κ. Πετράκη. Είναι επιλογή του προπονητή μας. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να αγωνιστεί σε αρκετές θέσεις. Μπορεί να καλύψει επάξια το κενό που έχει δημιουργηθεί. Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι παίκτης του Απόλλωνα. Θεωρώ ότι επιστρέφει στην ομάδα. Τον παρακολουθούσε η ομάδα εδώ και ενάμιση χρόνο. Επιθυμία του ιδίου και της ομάδας ήταν να αγωνίζεται. Είναι πολύ ποιοτικός ποδοσφαιριστής και έδειξε ότι μπορούσε να ανταποκριθεί πολύ καλά. Έχουν περάσει πολλοί νεαροί, όμως λίγοι είχαν την αφοσίωση να δουλέψουν. Βλέπουμε και τον Σπόλιαριτς στην ΑΕΚ, τον Ντανίλο, τον Καρώ. Όποιος δουλεύει θα ανταμειφθεί. Ο Σάλαι μας είπε ότι στόχος του είναι να πάει παρακάτω. Δεν τον είδαμε ποτέ σε κάποια καφετέρια στη Λεμεσό. Δεν είναι μόνο η προπόνηση, αλλά ότι κάνεις μόνος σου. Ο Πίττας ξόδεψε πολλές ωραίες στο πως θα εξελιχθεί. Δεν είναι τυχαίο ότι σκόραρε τόσα πολλά γκολ. Τώρα φτάνει στην κορυφή και αυτό είναι σοβαρό παράδειγμα. Πολλοί από τους ξένους έτσι δουλεύουν για να καθιερωθούν».

Για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα και τον Γιώργο Βασιλείου:  «Η ευθύνη βαραίνει εμάς. Ήμασταν άτυχοι. Είχαμε 6-7 κλασικές ευκαιρίες. Όταν δεν σκοράρεις θα κάνει και ο αντίπαλος ευκαιρίες. Θα πρέπει να μετουσιώνουμε την υπεροχή μας. Θα υπήρχε προβληματισμός αν η ομάδα δεν ήταν παραγωγική. Δεν θα επιτρέψουμε να στιγματιστεί ο Γιώργος Βασιλείου. Είναι άνθρωπος πρότυπο στο Κολόσσι και έχει προσφέρει τα μέγιστα. Ήταν αποβολή αλλά δεν μπορεί να του πάρω το κεφάλι. Έτυχε ο άνθρωπος να αποβληθεί. Στηρίζουμε τον αρχηγό μας και τον περιμένουμε να επιστρέψει. Δεν μπορεί να ευθύνεται ένα άτομο για την απώλεια δυο βαθμών. Όλοι μαζί κερδίζουμε και όλοι μαζί χάνουμε. Όλοι οι Απολλωνίστες έχουν σαν στόχο που είναι το πρωτάθλημα».

«Ο Απόλλωνας επί Γιάννη Πετράκη έκανε για 70 λεπτά την καλύτερη εμφάνιση. Ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο. Δυστυχώς είναι ο άγραφος νόμος του ποδοσφαίρου. Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Στο τέλος η Σαλαμίνα μπορούσε να μας κερδίσει»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο