"Ο Πουρσαϊτίδης θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο"

Ένα από τα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΠΟΕΛ, ο Τζακ Μπερν μίλησε σε MME της πατρίδας του για τις πρώτες του εντυπώσεις για την Κύπρο, για το κυπριακό πρωτάθλημα, αλλά και για τον Πουρσαιτίδη.

Για τις πρώτες του μέρες στον ΑΠΟΕΛ: «Ήξερα τον πρόεδρο εδώ και το συμβούλιο επίσης με ήθελε. Ο νέος προπονητής, ήρθε τώρα αλλά μίλησα με τον πρόεδρο πριν έρθω εδώ. Είναι καλά, τις πρώτες βδομάδες προσαρμόστηκα στο πρόγραμμα φυσικής κατάστασης μου. Όλα πηγαίνουν καλά μέχρι στιγμής, δεν έχω παράπονο, πραγματικά το απολαμβάνω μέχρι στιγμής. Θα είμαι εδώ για 2,5 χρόνια. Απολαμβάνω τον πρώτο μήνα οπότε θα δούμε πως θα πάει. Έπαιξα μόνο δύο παιχνίδια μέχρι στιγμής, έπαιξα μισή ώρα την Κυριακή, έπαιξα 20 λεπτά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο. Θα μου πάρει λίγο χρόνο να το συνηθίσω και να δω πως είναι, αλλά είναι τεχνικό. Θέλουν να παίζουν με την μπάλα κάτω. Ο νέος προπονητής θέλει πραγματικά να παίξει ποδόσφαιρο».

Για το λόγο που επέλεξε τον ΑΠΟΕΛ: «Είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος εδώ, συνήθισαν να κερδίζουν τρόπαια και να είναι στην Ευρώπη κάθε χρόνο. Το πλάνο τους είναι να είναι στην Ευρώπη και αυτός ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες που ήρθα εδώ, για να παίξω στην Ευρώπη, και είναι πραγματικά πεινασμένοι να το καταφέρουν. Ελπίζω ότι θα μπορέσω να είμαι μέλος αυτού. Το πρωτάθλημα έχει κάποιους καλούς παίκτες τους οποίους είχα αντίπαλους, είναι καλοί τεχνικά παίκτες. Έχουν 3 ή 4 πραγματικά καλούς παίκτες σε κάθε ομάδα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο