Για ένα νέο ξεκίνημα με Γιανέφσκι στο τιμόνι

Μία νέα αρχή με τον Τσέντομιρ Γιανέφσκι, ψάχνει σήμερα ο Ολυμπιακός που στις 16:00 φιλοξενείται από την Ομόνοια στο ΓΣΠ για τον πρώτο αγώνα της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 

Οι "μαυροπράσινοι" που προέρχονται από ένα κακό σερί, καταγράφοντας εννέα παιχνίδια χωρίς νίκη, θέλουν σήμερα το απόγευμα με νέο τεχνικό στο τιμόνι να επιστρέψουν στα νικηφόρα αποτελέσματα και να βάλουν δύσκολα στην Ομόνοια. 

Η Ομόνοια βέβαια εντός έδρας δεν έχει ηττηθεί ακόμη, στον Ολυμπιακό τον έχουν στα υπόψη τους και αυτό κάτι που σημαίνει ότι θα δυσκολευτούν ακόμη περισσότερο. Θέλουν να κάνουν την έκπληξη και να φύγουν με κέρδος από το ΓΣΠ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να βελτιωθεί αρκετά στην άμυνα, αφού το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ευάλωτος, ενώ και οι ευκαιρίες στις οποίες προσπαθεί για γκολ είναι λιγοστές. 

Ο Σκοπιανός τεχνικός έχει μπόλικη δουλειά να κάνει το επόμενο διάστημα, έχει μόλις λίγα 24ωρα στην Κύπρο, θα δέχθηκε συμβουλές για το πώς θα στήσει τη σημερινή ομάδα,  γιατί όχι όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα να βάλει τη δική του…. πινελιά.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο