Η σύμπτωση-οιωνός για το «διπλό» στο ΓΣΠ

Απέναντι στην Ομόνοια που οδεύει να συμπληρώσει έναν γύρο δίχως ήττα (8-3-0 στις περασμένες 11 αγωνιστικές) ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να τερματίσει το δικό του αρνητικό σερί δίχως νίκη (0-2-7 στις περασμένες 9 αγωνιστικές).

Από το 3-2 επί της Καρμιώτισσας στις 27 Νοεμβρίου οι «μαυροπράσινοι» δεν έχουν πανηγυρίσει ξανά. Εκείνης της αναμέτρησης στο «Μακάρειο» είχε προηγηθεί η πρώτη επίσκεψη στο ΓΣΠ στο τρέχον πρωτάθλημα και το 1-0 επί του ΑΠΟΕΛ που παραμένει η τελευταία εκτός έδρας νίκη τους στη σεζόν.

Η επιτυχία επί των «γαλαζοκιτρίνων» είχε έλθει στην πρεμιέρα του Κώστα Σεραφείμ, ο οποίος είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την παραίτηση του Γιάννη Πετράκη. Η δεύτερη επίσκεψη του Ολυμπιακού στο ΓΣΠ θα είναι το πρώτο του παιχνίδι μετά τη λύση της συνεργασίας με έναν άλλον Ελλαδίτη, τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος αποτέλεσε παρελθόν μετά από μόλις έξι αγωνιστικές (0-1-5).

Θα επαναληφθεί το σενάριο; Υπενθυμίζεται πως οι «μαυροπράσινοι» είχαν να νικήσουν εκτός έδρας τον ΑΠΟΕΛ από την περίοδο 1981/82, ενώ το πιο πρόσφατο «διπλό» τους επί της Ομόνοιας χρονολογείται από τη σεζόν 1999/00…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο