Το αφεντικό της πόλης κυνηγά επίδοση 52 χρόνων!

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και το αποτέλεσμα ήταν σχεδόν πανομοιότυπο. Όπως και στην πρώτη επίσκεψή του στο ΓΣΠ για το τρέχον πρωτάθλημα (1-0 τον ΑΠΟΕΛ), έτσι και στη δεύτερη (1-1 με την Ομόνοια) ο Ολυμπιακός είχε προχωρήσει σε αλλαγή προπονητή: από την τεχνική του ηγεσία είχε αποχωρήσει ένας Ελλαδίτης (την πρώτη φορά ο Γιάννης Πετράκης, τη δεύτερη ο Λεωνίδας Βόκολος) και στον πάγκο καθόταν υπηρεσιακά ένας Κύπριος (Κώστας Σεραφείμ με τον ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Πολυκάρπου με την Ομόνοια).

Αν δεν υπήρχε η στιγμή αδράνειας στο 41ο λεπτό που έφερε την ισοφάριση δια ποδός Παπουλή ή αν οι «μαυροπράσινοι» ήταν πιο αποτελεσματικοί, το δεύτερο «διπλό» στο ΓΣΠ θα ήταν γεγονός -και μάλιστα ελάχιστοι θα βρίσκονταν να αμφισβητήσουν το δίκαιο του αποτελέσματος.

Ακόμη και με την ισοπαλία, ωστόσο, ο σύλλογος του Τακτακαλά διατήρησε το ρόλο του αφεντικού της πόλης, καθώς παρέμεινε αήττητος και στο τρίτο παιχνίδι του απέναντι στους «αιωνίους». Για πρώτη φορά μετά την περίοδο 2000/01 ο Ολυμπιακός μένει αήττητος σε δύο παιχνίδια στην ίδια σεζόν απέναντι στην Ομόνοια, ενώ φιλοδοξεί να πράξει το ίδιο και με τον ΑΠΟΕΛ -για πρώτη φορά μετά το 1989/90.

Αν μάλιστα οι «μαυροπράσινοι» δεν ηττηθούν στο «Μακάρειο» από τους «γαλαζοκίτρινους» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής, τότε θα έχουν συμπληρώσει καρέ αγώνων αήττητοι μέσα στην ίδια σεζόν από Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 1968/69, όταν έφεραν δύο ισοπαλίες (αμφότερες με 1-1) με το «τριφύλλι» και επικράτησαν δις (3-2 και 5-2) των «γαλαζοκιτρίνων».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο