Φαμπιάνο: Από τα… αζήτητα στην απογείωση!

Είναι κάπως παρατραβηγμένο, αλλά είναι αλήθεια ότι ο Φαμπιάνο πριν έρθει στην Ομόνοια ήταν στα… αζήτητα. Για περίπου επτά μήνες δεν είχε αγωνιστεί, ενώ για τέσσερα χρόνια είχε παίξει συνολικά γύρω στα 40 παιχνίδια και τα μισά από αυτά ήταν στο κύπελλο με Πόρτο και Φενέρμπαχτσέ.

Ήρθε στην Ομόνοια από… σπόντα μετά τους τραυματισμούς των Παναγή και Ουζόχο και από τότε είναι ο Νο1 τερματοφύλακας των πρασίνων. Πως να μην είναι άλλωστε όταν σε κάθε παιχνίδι όταν χρειαστεί δείχνει την εξαιρετική του κλάση. Με λίγα λόγια η Ομόνοια πέτυχε διάνα από το πουθενά τον Οκτώβριο του 2019 όταν ο Λάρκου κλήθηκε να βρει αμέσως τερματοφύλακα. Να σημειώσουμε μάλιστα ότι ο Φαμπιάνο πέρασε και ένα μυϊκό τραυματισμό που τον κράτησε εκτός για μεγάλο διάστημα και κάπου εκεί ο Παντιλίμον ήρθε για να καλύψει εκ νέου το κενό στη θέση του τερματοφύλακα.

Φυσικά όλα τα πιο πάνω δεν περνούν απαρατήρητα από τις ομάδες του εξωτερικού και ήδη η ΑΕΚ Αθηνών εξέφρασε το ενδιαφέρον της. Η Ομόνοια ήταν η… επανέναρξη της καριέρας του Φαμπιάνο καθώς μετά από δυο χρόνια όταν ήταν στα… αζήτητα (άνεργος για επτά μήνες ενώ ήταν στη 2η ομάδα της Πόρτο προηγουμένως). Ίσως ήρθε η ώρα να πάει ξανά ακόμα πιο ψηλά αφού οι μεταγραφικές σειρήνες άρχισαν να ηχούν. Για να φύγει όμως θα πρέπει η Ομόνοια να ικανοποιηθεί οικονομικά, ωστόσο για την ώρα (όπως ανέφερε και ο μάνατζερ του) ο Φαμπιάνο είναι συγκεντρωμένος στους στόχους των πρασίνων.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο