Ανακοίνωση μπαμ από την ΑΕΚ: Επιστρέφει ο Τσάβι Ρόκα!

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη μεγάλη επιστροφή στην ομάδα και αυτή δεν αφορά ποδοσφαιριστή! Αναφερόμαστε στον Τσάβι Ρόκα, που επιστρέφει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή για την ομάδα της Λάρνακας. Ο Ισπανός που έφυγε ως επιτυχημένος από την ΑΕΚ και αφού έκανε ένα διάστημα αργότερα στην Ελλάδα, υπέγραψε ξανά με τους Λαρνακείς για τα επόμενα δύο χρόνια. 

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

"H Aθλητική Ένωση Κίτιον (ΑΕΚ) Λάρνακας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον Xavi Roca, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή στην ομάδα μας για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Xavi Roca επιστρέφει στην οικογένεια της ΑΕΚ μετά από τρία χρόνια, για την δεύτερη του θητεία. Είχε προηγηθεί η επιτυχημένη τετραετής του παρουσία, κατά την διάρκεια της οποίας η ομάδα μας τερμάτισε τρεις φορές στην δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου Κύπρου.

Η οικογένεια της ΑΕΚ τον καλωσορίζει και πάλι και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στην δημοσιογραφική διάσκεψη για την παρουσίαση του Xavi Roca, που θα πραγματοποιηθεί με την κάθοδο του στην Κύπρο".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο