"Έχουμε σταθερότητα, πρέπει όμως να δείξουμε και ωριμότητα στη β' φάση"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και μία πρώην ηγετική μορφή της ομάδας, ο Πανίκος Ορφανίδης, τοποθετήθηκε στο Ράδιο Πρώτο για την πορεία της ομάδας του, πώς βλέπει τα πράγματα μέχρι τέλους, ενώ δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το έργο Κέρκεζ. 

Διαβάστε ακόμη

Ρετρό: Παίκτες που έγραψαν ιστορία, Πανίκος Ορφανίδης

Οι δηλώσεις του Πανίκου Ορφανίδη στο Ράδιο Πρώτο:

«Φέτος η ΑΕΛ είναι μία ομάδα με σταθερότητα, έπαιξε σημαντικό ρόλο η ομοιογένεια των προηγούμενων χρόνων – διατηρήθηκε ο κορμός και αξίζει εκεί που είναι. Είναι δίκαια εκεί και γιατί όχι να διεκδικήσει μέχρι τέλους τον τίτλο. Βλέπουμε στα ψηλά ένα γκρουπ 4 ομάδων, οι διαφορές είναι λίγες και όλοι διεκδικούν επί ίσοις όροις τον τίτλο. Στο τελικό στάδιο και στα μεταξύ τους ματς θα καθοριστούν πολλά».

«Υπάρχει σταθερότητα στην ομάδα, χάσαμε όμως κάποιους βαθμούς που ίσως τώρα να ήμασταν σε καλύτερη θέση. Υπάρχει ισορροπία στην ομάδα, στα παιχνίδια των πλέι οφ θα φανεί η διαφορά και η ωριμότητα της ΑΕΛ αλλά και των υπολοίπων. Στη β’ φάση οι βαθμοί για κάθε ομάδα θα μετρούν διπλά».

Για το λεμεσιανό ντέρμπι: «Είναι σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες χωρίς φαβορί. Είναι εντελώς διαφορετική η ψυχολογία σε τοπικά ντέρμπι. Θα είναι ανοιχτό παιχνίδι και για τους δύο και οι πιθανότητες είναι 50-50. Η ισοπαλία δεν θα βολέψει κανένα, η ομάδα όμως που θα κερδίσει θα αποκτήσει σοβαρό πλεονέκτημα».

Σχόλιο για Κέρκεζ: «Από το έργο του δείχνει ότι είναι ένας πολύ αξιόλογος προπονητής, με τη σοβαρότητα και το έργο του, έχει πείσει αρκετούς. Όλοι οι προπονητές πρέπει να κάνουν την αυτοκριτική τους, στο εξωτερικό ομάδες που εμπιστεύονται έναν προπονητή για χρόνια, παρουσιάζουν βελτίωση. Έτσι και στην ΑΕΛ, θέλουμε ανάλογη συνέχεια μέχρι τέλος τη σεζόν, μπορεί να διεκδικήσει και τους δύο στόχους».
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο