Για μία ντουζίνα στην έδρα της!

Η ΑΕΛ έχασε μία μεγάλη ευκαιρία να εισέλθει στην 25η αγωνιστική ως πρώτη στη βαθμολογία, αφού το πρόσφατο αποτέλεσμα στο "Αντώνης Παπαδόπουλος" δεν ήταν το επιθυμητό. Όπως πολύ σωστά επισήμανε ο Κέρκεζ, όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα ντέρμπι, καλύτερα να το δεις ώστε να μην τον χάσεις. Έτσι και έπραξε η ΑΕΛ, το είδε εκ του... ασφαλούς. 

Το επόμενο όμως παιχνίδι που ακολουθεί είναι ιδιαίτερο... Είναι η λεμεσιανή μονομαχία με τον Απόλλωνα, ένα ντέρμπι που καταλαβαίνει κανείς ότι αν οι "λέοντες" κερδίσουν, θα πάνε στον +1 από τον συμπολίτη τους και θα βάλουν εκ νέου φωτιά και πίεση στην κούρσα του τίτλου.

Η ΑΕΛ που φέτος μπορεί επίσημα να μην ειπώθηκε από κανέναν ότι πάει για πρωτάθλημα, η πρωταγωνιστική της όμως πορεία και οι αριθμοί που έχει στο Τσίρειο στάδιο είναι αρκετά, ώστε να της δίνουν ελπίδα στ’ όνειρο. Ο τεχνικός της ΑΕΛ ανέλυσε στην ομάδα του τις αδυναμίες που είδε στο ντέρμπι με την Ανόρθωση, θέλει την ερχόμενη Δευτέρα να δει βελτίωση τουλάχιστον επιθετικά και ως τυπικά γηπεδούχος να διατηρήσει το αήττητο της. 

Αν η ΑΕΛ κερδίσει θα συμπληρώσει ντουζίνα νικών για φέτος στη Λεμεσό, με τους "γαλαζοκίτρινους", να έχουν την πρωτιά των βαθμών στην έδρα τους. Δεν θα είναι ένα οποιοδήποτε παιχνίδι, είναι η μάχη των δύο λεμεσιανών ομάδων, είναι και η ιδιαιτερότητα της φετινής βαθμολογίας... Θα είναι μία ΄δύσκολη και αμφίρροπη αναμέτρηση, όμως ο Κέρκεζ έχει πίστη στην ομάδα του και στο βάθος που δημιούρση φέος στην ΑΕΛ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο