"Δική μας η ευθύνη της εξάδας, διαφορετικό το γοήτρο αν τερματίσουμε στο α' γκρουπ"

Η Πάφος έχει σοβαρές πιθανότητες για την εξάδα, αφού αν κερδίσει τα δύο επόμενα ματς κλείνει και μαθηματικά θέση εκεί. Δείτε τι δήλωσε από πλευράς της ομάδας ο Πολύβιος Παλιούρας σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. 

Οι δηλώσεις του Πολύβιου Παλιούρα στο Ράδιο Πρώτο:

«Ξεκινήσαμε καλά το ματς, προηγηθήκαμε, όμως μετά το άγχος μας δυσκόλεψε. Οπισθοχωρήσαμε, προσπαθούσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Στα θετικά του αγώνα είναι ότι μετά που δεχθήκαμε την ισοφάριση, καταφέραμε να δείξουμε αντίδραση. Έχουμε ακόμη δύσκολη συνέχεια».

«Μέχρι τώρα κοιτάζαμε και τα υπόλοιπα παιχνίδια, όμως τώρα εξαρτιόμαστε από τον εαυτό μας. Χθες κάναμε αρκετά καλή δουλειά, ήμασταν υπό πίεση. Τώρα όμως έχουμε το ματς με τη Δόξα, ένας μεγάλος τελικός για μας, αφού αν κερδίσουμε φτάνουμε ακόμη πιο κοντά στ’ όνειρο της εξάδας».

«Θα έχουμε αρκετές επιστροφές, όπως οι Μπεριγκό, Πάνιτς και Κβίντα. Ο Νουρ θα απουσιάσει λόγω καρτών στο ματς με τη Δόξα».

«Έχουμε αδικήσει φέτος λίγο τον εαυτό μας, υπήρχαν ματς που χάναμε μοναδικές ευκαιρίες, πρόσφατο παράδειγμα το ματς με την ΑΕΛ. Χθες είχαμε επίσης και άλλες ευκαιρίες. Είναι δική μας ευθύνη και σε αυτό το θέμα δουλεύουμε, θα πρέπει να τις εκμεταλλευόμαστε. Να συνεχιστεί η δουλειά πάνω σε αυτό».

«Είναι αλλιώς το γόητρο όταν είσαι στην πρώτη εξάδα. Θα είναι ένα ακόμη βήμα παραπάνω από την προηγούμενη χρονιά αν το καταφέρουμε αυτό. Μόνο έτσι θα χτιστεί καλή σοβαρή ομάδα σε γερές βάσεις».

«Φαίνεται ξεκάθαρα ότι παρά τις απουσίες που είχαμε, βλέπουμε τώρα μία ομάδα πιο οργανωμένη και πειθαρχημένη. Ο Στηβ έχει προσθέσει κάποια στοιχεία στην ομάδα».

Για Σαλγκάδο: «Έχει απίστευτες γνώσεις, εμπειρία και γνωριμίες. Είναι απλός και προσιτός άνθρωπος. Τον ακούς να σου λέει ιστορίες με απίστευτα ονόματα για τα δικά μας δεδομένα. Επισκέπτεται και τις ακαδημίες και τη β' ομάδα, δείχνει ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα και σίγουρα θα μας βοηθήσει πάρα πολύ».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο