Γεμάτο το μπλοκάκι του Ρόκα

Ο Τσάβι Ρόκα σίγουρα θα παρακολούθησε τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό και είμαστε απόλυτα βέβαιοι ότι θα διαπίστωσε αρκετά. Η ΑΕΚ που σε ακόμη ένα παιχνίδι έβγαλε τις αδυναμίες της ολόκληρης της σεζόν, εισέρχεται στη β' φάση από μειονεκτική θέση και μόνο για την ιστορία της επιβάλλεται να παλέψει τα όσα παιχνίδια απομένουν για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος. 

Το εισιτήριο και ο δρόμος για έξοδο στην Ευρώπη έχει γίνει ακόμη πιο δύσκολος και τόσο οι Σωφρόνης Αυγουστή και Τσάβι Ρόκα έχουν μπόλικη δουλειά να κάνουν για τη νέα... σεζόν. Κυρίως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, θα πρέπει να ξηλώσει ουσιαστικά αυτή την ΑΕΚ που βρίσκει μπροστά του, αφού εβδομάδα με εβδομάδα βλέπουμε παίκτες κατώτερου επιπέδου που δεν μπορούν ν' ανταποκριθούν.

Ο Σωφρόνης Αυγουστή στα ματς που απομένουν θα έχει  την ευκαιρία, να αξιολογήσει όλο το ρόστερ, να συζητήσει με τον Ρόκα για τη συνέχεια, αλλά και να δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν αρκετά λεπτά στα πόδια τους. Η ΑΕΚ πληρώνει τον κακό προγραμματισμό και τα λάθη του καλοκαιριού, έτσι ο Ρόκα θα πρέπει ήδη να έχει πολλές σημειώσεις, οι οποίες χρήζουν διόρθωσης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο