Μπορεί να βρει τη δύναμη ο ΑΠΟΕΛ; 

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή στον ΑΠΟΕΛ, από τη νίκη την ερχόμενη Τετάρτη στο ντέρμπι με την Ομόνοια, αυτή τη φορά για το θεσμό του κυπέλλου. Οι "γαλαζοκίτρινοι" που βιώνουν πρωτόγνωρες καταστάσεις τη φετινή σεζόν, έχοντας ως μοναδική διέξοδο τη διάκριση στο κύπελλο, θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν την Ομόνοια στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα, ώστε να έχουν ελπίδες πρόκρισης! 

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει πολύ δύσκολο έργο μπροστά του, αφού μέσα σε κάτι ώρες θα πρέπει να βρει τη δύναμη ν' αλλάξει τη ψυχολογία των παικτών του, να χτυπήσει το καμπανάκι και να τους στείλει το μήνυμα ότι μοναδικό ζητούμενο ένα καλό αποτέλεσμα, χωρίς να δεχθούν γκολ! Υπάρχει και επαναληπτικός αγώνας στις 10 Μαρτίου, όλοι όμως θέλουν να δουν το πρώτο βήμα να γίνεται την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, ούτως ώστε ν' ανέβει και κάπως το ηθικό της ομάδας.

Φέτος ο ΑΠΟΕΛ μετρά δύο ήττες από την Ομόνοια, ένα στατιστικό που ήταν στα υπέρ του τις προηγούμενες χρονιές, όμως τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Δεν θα είναι εύκολο για τον Ελλαδίτη τεχνικό να τονώσει το ηθικό των παικτών του, η ψυχολογία εντός των αποδυτηρίων παίζει μεγάλο ρόλο, παρ’ όλα αυτά θα πρέπει να βρει τη δύναμη για να το πετύχει πρώτα ο ίδιος ως προπονητής και μετά οι ποδοσφαιριστές του. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο