«Είμαστε απογοητευμένοι, θα δούμε για τον Πάντσεον…»

Ο Πολύβιος Παλιούρας, εκπρόσωπος τύπου της Πάφου, μίλησε στην εκπομπή Τρανζίσιον του Θεόδωρου Καυκαρίδη σχετικά με την κατάσταση στους γαλάζιους, τις ακαδημίες, τον Πάντσεον και όχι μόνο.

Οι δηλώσεις του Πολύβιου Παλιούρα στο Ράδιο Πρώτο:

«Είμαστε απογοητευμένοι γιατί για ελάχιστους βαθμούς δεν μπήκαμε στην εξάδα. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μαζεμένους βαθμούς και να βγούμε πιο σοφοί την επόμενη χρονιά.

Είναι πολλά τα παιχνίδια, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε για κάθε ματς. Παρουσιαστήκαμε διαφορετικοί με τον Ερμή και ήμασταν αποτελεσματικοί και ουσιαστικοί. Αυτό μας έλειπε στα προηγούμενα ματς.

Θα δούμε ποιοι μπορούν να ανταπεξέλθουν και θα δοκιμαστούμε όλοι. Να δούμε που υστερήσαμε και να μάθουμε από τα λάθη μας.

Εμφανίστηκαν κάποιοι τραυματισμοί, θα δούμε πρώτα εμείς τι κάναμε λάθος και κάθε χρόνο να βγαίνουμε πιο σοφοί. Είμαστε μια νεαρή ομάδα και για να κτίσεις κάτι γερό θέλεις τον χρόνο σου.

Μπορούμε να ξεκινήσουμε πιο νωρίς την προετοιμασία μας και είναι δική μας ευθύνη να μπαίνουμε κάθε χρονιά με περισσότερη αισιοδοξία.

Το προπονητικό μας κέντρο αναβαθμίστηκε και είναι υπέροχο. Το γυμναστήριο εξοπλίστηκε και θα μπορούν οι παίκτες της πρώτης ομάδας αλλά και αυτοί των ακαδημιών να το εκμεταλλευτούν. Βελτιώθηκε και η ιατρική αίθουσα. Φέτος οι μικροί χάσανε προπονήσεις και αγώνες λόγω κορονοϊού και προσπαθούμε να ανεβάσουμε το επίπεδο. Και στο τμήμα ενημέρωσης. Κάνουμε βήματα μπροστά.

Θεωρώ ότι έχουμε ταλέντο και δυστυχώς τα προηγούμενα χρόνια δεν τους κρατήσαμε στην Πάφο. Υπάρχουν παιδιά που κάνουν προπόνηση με την πρώτη ομάδα, το τόνισε και ο Σαλγκάδο.

Κάθε χρονιά κινούμαστε πιο έξυπνα, προσπαθούμε να μειώσουμε το μπάτζετ. Θα δούμε για τον Πάντσεον, τώρα είναι τραυματίας και αναμένουμε να τελειώσει τη θεραπεία. Ο Πάντσεον έδειξε φέτος πως είναι το αστέρι που ξεχώρισε».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο