"Να ξεκινήσουμε τη νέα χρονιά στο γήπεδο μας"

Εφικτός είναι ο στόχος για τη Δόξα να παίξει τη νέα χρονιά στο γήπεδο της στην Περιστερώνα. Ο Νίκος Κωνσταντίνου, μίλησε στο Ράδιο Πρώτο και τόνισε πως σε αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν όλοι στην προσφυγική ομάδα, αφού το έργο βρίσκεται τρεις μήνες μπροστά από το χρονοδιάγραμμα του.

Οι δηλώσεις του αντιπροέδρου της Δόξας.

"Καθοριστικότερος όλων ήταν ο αγώνας με τον Ερμή. Δεν καταφέραμε να πάρουμε το ζητούμενο. Αν κερδίζαμε θα αποκτούσαμε άλλη δυναμική και δεν θα υπήρχε τόσος ανταγωνισμός προς το τέλος. Θα θέλαμε ένα βαθμό στα τελευταία  δυο παιχνίδια για να μπουμε στην 6άδα. Είχαμε και ατυχίες αυτή τη χρονιά με ατυχήματα, τραυματίστηκε και ο Πάντιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Χάθηκαν κάποιες ισορροπίες στην ομάδα'.

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Ερμή: "Αντιμετωπίζουμε το ερχόμενο Σάββατο τον Ερμή. Μια σκληροτράχηλη ομάδα που πρέπει να αγωνιστούμε με σθένος για να κερδίσουμε. Στελεχώσαμε την ομάδα έγκαιρα και πιστεύω οι ομάδες που θα αντέξουν θα είναι εκείνες που έχουν βάθος. Είναι ιδιαίτερες συνθήκες με 14 παιχνίδια και κάθε τρεις ημέρες".

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: "Ετοιμάζουμε ένα μικρό στολίδι στην Περιστερώνα. Θα εξυπηρετήσει τους φιλάθλους από τη Σολιά μέχρι την Κοκκινοτριμηθια. Τα έργα βρίσκονται τρεις μήνες μπροστά στο χρονοδιάγραμμα που θέσαμε. Το μόνο που έμεινε είναι οι κερκίδες που αναβαθμίζονται. Το γήπεδο είναι για 3,5 χιλιάδες και ελπίζουμε σε κάποια στιγμή να το γεμίσουμε. Θα είμαστε ευχαριστημένοι να μαζέψουμε 10 χιλιάδες κόσμο ολόκληρη τη χρονιά. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να προλάβουμε την έναρξη του νέου πρωταθλήματος και αυτό στοχεύουμε. Είναι εφικτός ο στόχος, μιλώντας με τον εργολάβο που ανέλαβε το έργο. Θέλουμε το γήπεδο να αποτελεί πόλο έλξης για τους φιλάθλους της περιοχής".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο