Όταν θα πάψει να δίνει δικαιώματα

Η ανοδική πορεία της Ανόρθωσης στις τελευταίες αγωνιστικές της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, αποτέλεσε ένα τεκμήριο για τις ικανότητές της. Είχε τον χρόνο για να βελτιωθεί και τον αξιοποίησε σε ικανοποιητικό βαθμό. Από εδώ και πέρα, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν.

Οι αντίπαλοί της στα πλέι οφ, δεν αστειεύονται. Ειδικότερα οι τρεις ανταγωνιστές της για τον τίτλο, τους οποίους η «Κυρία» στοχεύει να προσπεράσει στη βαθμολογία, διαγράφοντας τον αρνητικό της απολογισμό στα ντέρμπι.

Δύσκολο, ναι, ωστόσο τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο στο ποδόσφαιρο, λένε οι κυανόλευκοι και αναγνωρίζουν πως μια τέτοιας έκτασης αντεπίθεση χρειάζεται πάθος, γρανιτένια άμυνα και ευχέρεια στο σκοράρισμα. Αυτό το τελευταίο, το εύκολο γκολ, παραμένει υπό συζήτηση.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια συνεχίζει να βλέπει τους παίκτες του να φτιάχνουν επιθετικές προϋποθέσεις και φάσεις αλλά να μην τις αξιοποιούν με την επιθυμητή συχνότητα, δίνοντας δικαιώματα στην ομάδα που έχουν απέναντί τους.

Εάν λοιπόν, αρχίσει η ρέντα στο σκοράρισμα, η ομάδα της Αμμοχώστου μπορεί να παρουσιαστεί πολύ πιο ανταγωνιστική στη συνέχεια, εκτιμούν στις τάξεις της.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο