Οι συντριβές πληγώνουν αλλά… 

Πάντα μια ήττα πληγώνει, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια συντριβή σε ντέρμπι από διεκδικητή του τίτλου, όπως συνέβη χθες για τον Απόλλωνα.
Η απογοήτευση μετά από τέτοια αποτελέσματα είναι μεγάλη, αλλά παράλληλα μεγαλώνει και το πείσμα για να υπάρξει άμεση αντίδραση.
«Είμαι σίγουρος ότι αυτή η ομάδα όπως κάνει κάθε φορά, θα αντιδράσει. Όπως κάνει κάθε φορά με τον καλό τρόπο θα αντιδράσει στον αγωνιστικό χώρο». Η δήλωση αυτή ανήκει στον τεχνικό της ομάδας. Ο Σωφρόνης Αυγουστη αμέσως μετά την συντριβή θέλησε να στείλει σύνθημα ανασύνταξη καθώς οι υποχρεώσεις τρέχουν. Θα ήταν μέγα σφάλμα για τους «κυανόλευκους» να μην ξεχάσουν άμεσα την χθεσινή μέρα. Αυτό που χρειάζεται τη δεδομένη στιγμή είναι ηρεμία, να δουν οι ποδοσφαιριστές μαζί με την τεχνική ηγεσία τι έκαναν σωστά και τι έκαναν λάθος προκειμένου στο αμέσως επόμενο ματς να επανέλθουν στα γνωστά τους στάνταρ. Ο Αυγουστή το γνωρίζει και αυτό θα επιχειρήσει να κάνει.

Η Ένωση (επόμενη αντίπαλος του Απόλλωνα) έδειξε και χθες κόντρα στην ΑΕΚ ότι δεν είναι ευκολοκατάβλητη και για τον Απόλλωνα απαιτείται η πρέπουσα προσοχή στο συγκεκριμένο ματς.  

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο