ΑΠΟΕΛ: Το ύψος των υποχρεώσεων, το σωματείο και η διαδοχή

Στελέχη του σωματείου ΑΠΟΕΛ βρίσκονται σε αναμονή της ενημέρωσης για την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα η ποδοσφαιρική εταιρεία. Ο -ανεξάρτητος- ελεγκτικός οίκος στον οποίο ανατέθηκε αυτή η αποστολή, από τον Γιάννη Δημητρίου, έχει ήδη πιάσει δουλειά.

Η ενημέρωση, που θα γίνει ενώπιον Γενικής Συνέλευσης στις 23 Μαρτίου, θα ρίξει φως στο ύψος των οικονομικών υποχρεώσεων της εταιρείας και στο πώς καταμερίζεται. Με μια ξεκάθαρη εικόνα θα μπορούν να συμβούν τα ακόλουθα, όπως λένε οι ιθύνοντες του σωματείου:

Πρώτο, θα έχει ξεκάθαρη εικόνα όποιος ενδιαφερόμενος επιθυμεί να αναμειχθεί στα διοικητικά.

Δεύτερο, θα διαπιστωθεί εάν θα τεθεί θέμα επιστροφής της διαχείρισης του ποδοσφαίρου, στο σωματείο. Δύσκολο μεν εγχείρημα, που βάσει δεδομένων όμως δεν μπορεί να αποκλειστεί, σύμφωνα με τους γαλαζοκίτρινους.

Οι τελευταίοι ωστόσο ξεκαθαρίζουν πως η επιθυμία τους είναι να εξευρεθεί μια ισχυρή διοίκηση για την ποδοσφαιρική εταιρεία. Όχι μόνο διοικητικά αλλά και οικονομικά ώστε να δώσει άμεσες λύσεις.

Ενώπιον του ΑΠΟΕΛ βρίσκονται και τα κριτήρια Μαρτίου, για τα οποία γίνεται προετοιμασία, πέραν από τα όσα θα παρουσιαστούν ενώπιον των μελών της Γενικής Συνέλευσης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο