Η μία για να ξεπεράσει Σαλαμίνα και η άλλη για... ανάσα

Με το παιχνίδι Καρμιώτισσα - Ένωση, ανοίγει σήμερα η αυλαία της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος στη β' φάση για το δεύτερο γκρουπ, ένα παιχνίδι που έχει οριστεί στις 18:00.

Η Καρμιώτισσα που βρίσκεται στη δυσκολότερη θέση της βαθμολογίας και στους 18 βαθμούς, έχει άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι μπροστά της, αυτό με την Ένωση με την ομάδα του Παραλιμνίου να είναι στο +9. Η ομάδα του Γιαννάκη Ποντικού προέρχεται από συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα, είναι χαρακτηριστικό ότι έχει να κερδίσει από τον Δεκέμβριο του 2020, αποτελέσματα που τη φέρνουν όλο και πιο κοντά στον υποβιβασμό. Ναι μεν οι αποστάσεις με τις υπόλοιπες ομάδες είναι μικρές, όμως αυτές δεν θα γεφυρωθούν, αν συνεχίσει να μην παίρνει αποτελέσματα.

Από την άλλη η Ένωση θέλει το διπλό, όπως πέτυχε και στην πρεμιέρα της β' φάσης με τη Σαλαμίνα, ώστε να ξεπεράσει βαθμολογικά τους "ερυθρόλευκους" και αν ξεφύγουν προσωρινά από τις θέσεις που οδηγούν στη Β' κατηγορία. Είναι αντιληπτό ότι στο Παραλίμνι γίνεται μεγάλη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές του Φερέρ, φαίνεται και δείχνουν ότι δεν θα τα παρατήσουν εύκολα, δίνοντας τεράτια μάχη μέχρι τέλους για την παραμονή. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο