Το παράθυρο ευκαιρίας του Απόλλωνα είναι ορθάνοιχτο

Στην πρεμιέρα των πλέι οφ ο Απόλλωνας είχε να αντιμετωπίσει -εκτός από την Ανόρθωση- και την πίεση των νικηφόρων αποτελεσμάτων της Ομόνοιας και της ΑΕΛ. Στο clasico της Λεμεσού, ωστόσο, η προοπτική για την ομάδα του Γιάννη Πετράκη είναι μεγαλύτερη από την πίεση.

Η συμπολίτισσα έχει την ευκαιρία να… αναρριχηθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, όμως το κίνητρο των «κυανολεύκων» δεν υστερεί στο ελάχιστο. Με νίκη επί της ΑΕΛ ισοβαθμούν μαζί της, πλησιάζουν ξανά στους δύο πόντους την κορυφή και αποσπώνται πέντε βαθμούς από την (τέταρτη) Ανόρθωση.

Και τα οφέλη δεν σταματούν εδώ. Πέραν του γοήτρου που πάντα συνοδεύει μια επιτυχία στο τοπικό ντέρμπι ο Απόλλωνας θα δικαιούται να προσδοκά βάσιμα σε περαιτέρω βελτίωση της θέσης του, καθώς στην τρίτη αγωνιστική ΑΕΛ και Ομόνοια θα τεθούν αντιμέτωπες, συνεπώς είτε κάποια εκ των δύο είτε και οι δύο θα μετρήσουν βαθμολογικές απώλειες.

Αν την ίδια ώρα εκείνος κάνει το καθήκον του απέναντι στις «αδιάφορες» ομάδες του ομίλου (ΑΕΚ και Ολυμπιακό), τότε στην πέμπτη αγωνιστική θα υποδεχτεί στο «Τσίρειο» την Ομόνοια με την ευκαιρία είτε να πατήσει κορυφή είτε να αποσπαστεί σε αυτήν.

Κοντολογίς, το παράθυρο ευκαιρίας για τον Απόλλωνα έχει ανοίξει για τα καλά. Μένει μόνο να τη γραπώσει από τα μαλλιά…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο