«Στην Πάφο πρέπει ν' αφήσουν τους ειδικούς να κάνουν αυτό που ξέρουν»

Πεπεισμένος πως η βαθμολογία δεν λέει ψέματα εμφανίστηκε ο Στιβ Κωνσταντινίδης, ο οποίος επιχειρηματολόγησε για την απουσία της Πάφου από την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του προπονητή της παφιακής ομάδας στον Super Sport fm 104.0:

«Αγαπάω αυτό που κάνω. Μετά την οικογένεια μου το επόμενο πιο σημαντικό για εμένα είναι να είμαι στο γήπεδο και να δουλεύω με τους παίκτες μου. Ξεκίνησα στην Πάφο ως Τεχνικός Διευθυντής και ήταν καλή ευκαιρία για εμένα να επιστρέψω στην Κύπρο και δεν ήταν στόχος μου η θέση του προπονητή. Όταν μου έγινε η πρόταση για την θέση του κόουτς μου είχαν πει να μπω προσωρινά και αρνήθηκα γιατί δεν το θεώρησα σωστό και τους πρότεινα να τους βρω προπονητή. Μετά από λίγες ημέρες μου πρότειναν να μείνω μέχρι το τέλος της σεζόν και το δέχθηκα ήταν πολύ καλή ευκαιρία».

Για το αν αδικείται η ομάδα του στην θέση που βρίσκεται: «Νομίζω, δεν αδικείται η ομάδα μας με την θέση που έχει και είμαστε εκεί γιατί δεν κάναμε αυτό που έπρεπε. Η βαθμολογία δεν λέει ψέματα, μπορούμε να λέμε ότι θα έπρεπε να είμαστε εξάδα αλλά για να μπεις εκεί πρέπει να έχεις τις βάσεις για να το καταφέρεις. Πιστεύω δεν αξίζαμε να πάμε και γι’ αυτό δεν είμαστε εκεί».

«Έχουμε όλες τις εγκαταστάσεις και υποδομές όμως εγώ είμαι ο τέταρτος προπονητής φέτος και πρέπει να κοιτάξουν τα πράγματα διαφορετικά. Όλες οι ομάδες θέλουν σταθερότητα και πειθαρχία με ανθρώπους που εμπιστεύονται να τους αφήσουν να δουλέψουν και αν δεν τα καταφέρουν τότε να τους διώξουν. Στο τέλος όλα αυτά τα πληρώνει η ομάδα. Όσοι είναι στο ποδόσφαιρο θέλουν το καλό της ομάδας τους. Πρέπει να αφήσουν τους ειδικούς να κάνουν αυτό που ξέρουν, σίγουρα να έχουν την άποψη τους αλλά να μην μπερδεύονται στην δουλειά τους και να τους αφήσουν να κάνουν αυτό που ξέρουν».

Για το αν θα συνεχίσει στην ομάδα την επόμενη σεζόν: «Γιατί όχι, να συνεχίσω στην Πάφο και του χρόνου. Δεν έχω θέματα μέχρι στιγμής. Δεν έχουμε περιθώρια να κάνουμε κάποια πράγματα τώρα και θα δουλέψουμε ως έχει για φέτος».

Για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ: «Το έργο που κάνουν οι διαιτητές είναι τρομερά δύσκολο και δεν θέλω να το σχολιάσω. Θα πω όμως ότι το μάτι του Αουρέλιο έχει μαυρίσει και δεν ξέρει αν βλέπει από το χτύπημα που δέχθηκε αλλά δεν είδα που χτύπησε η μπάλα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο