Πετεβίνος:  «Στερηθήκαμε βαθμούς από λάθη της διαιτησίας» 

Την άποψη πως ο ΑΠΟΕΛ έχασε βαθμούς από λάθη της διαιτησίας εξέφρασε ο Νεκτάριος Πετεβίνος μιλώντας στο Ράδιο Πρώτο. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στον έντονο απόηχο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και φυσικά σχολίασε την βελτίωση της ομάδας λέγοντας πως: «Δεν πιστεύομε ότι φτάσαμε στο ταβάνι μας». Τι είπε για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα. 

Για τον έντονο απόηχο του ντέρμπι: 

«Πρέπει να επαναλάβω αυτό που είπα την Τρίτη. Δεν ήταν επιλογή μας το τι ακολούθησε. Τοποθετηθήκαμε με ανακοίνωση που αναφέρει ότι από την στιγμή που ο Απόλλωνας καταγγέλλει κάποια πράγματα, είναι υποχρέωση του να δώσει στοιχεία. Αναμένουμε. Έχουν περάσει τέσσερις μέρες και περιμένουμε στοιχεία. Εμείς συγκεντρωνόμαστε στο δύσκολο μας παιγνίδι».

Είχατε πρόθεση να καταγγείλετε την διαιτησία, είχατε και εσείς παράπονα… 
«Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό το πράγμα. Στην Πάφο είχαμε δύο πέναλτι δεν μας τα έδωσαν. Με την Ένωση και την ΑΕΚ δεν δόθηκαν κόκκινες. Διαμορφώθηκαν δεδομένα που μας στοίχισαν βαθμούς. Δεν μπορούμε όμως να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Κάθε φορά που τελειώνει ένα παιγνίδι έχεις δικαίωμα να πεις ότι θέλεις. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Είμαστε ομάδα που στερηθήκαμε βαθμούς από λάθη διαιτησίας».

Για το ματς με τη Νεα Σαλαμίνα: 
«Είναι μια διάρκεια 11 αγωνιστικών που όταν μια ομάδα παρουσιάζει σταθερότητα και βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας είναι δύσκολο εμπόδιο. Είναι ένα καρέ δύσκολων αγώνων. Θα χρειαστεί πολύ προσπάθεια όμως πιστεύοντας στις δυνατότητες της ομάδας, αν ο εαυτός μας είναι καλά θα ανταπεξέλθουμε. Θέλουμε σταθερότητα και βελτίωση. Από το ματς με την Ένωση και εντεύθεν παρουσιάζει βελτίωση και διάθεση και θέλουμε να δούμε συνέχεια και με τη Νέα Σαλαμίνα. Θα θέλει κόπο στον αγωνιστικό χώρο αν θέλουμε να πετύχουμε τη νίκη».

Ανεβαίνουν οι προσδοκίες:
«Ένας προπονητής μέρα με τη μέρα όταν έχει το χρόνο δείχνει τη δουλειά του. Από την αρχή η επιλογή του Τραμεζάνι ζητήσαμε από τον κόσμο να δείξει υπομονή. Πρέπει να υποστηρίξουμε για αρκετό χρόνο την επιλογή. Δουλεύει δύο μήνες από την θέση του προπονητή και δείχνει έργο. Άρα πρέπει να υποστηρίξουμε αυτή την απόφαση και κυρίως να δώσουμε κι άλλο χρόνο. Δεν πιστεύομε ότι φτάσαμε στο ταβάνι μας. Η ομάδα μπορεί να βελτιωθεί κι ‘άλλο. Για να κερδίσεις τη Σαλαμίνα ή την Ομόνοια την επόμενη εβδομάδα, είναι απαιτούμενο να έχεις συνέχεια».

Για τα αγωνιστικά νέα:
«Δεν υπολογίζουμε στον Ντελατόρε και στον Ρουέδα που υπολογίζεται να μπει σε ρυθμούς κανονικής προπόνησης την Δευτέρα».

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο