«Κάναμε το πρώτο βήμα»

Για τον αγώνα με τη Δόξα και τον στόχο της Ανόρθωσης αλλά και για την μετεγραφική περίοδο του Ιανουαρίου μίλησε στο Ράδιο Πρώτο ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδα Σάββας Πηλακούτας. 

«Είναι ένα παιχνίδι με σαφώς περισσότερο βαθμό δυσκολίας από ότι ο αγώνας του κυπέλλου. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Δόξα. Πήρε αποτελέσματα από μεγάλες ομάδες. Διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ και τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος. Στόχος μας ήταν το 3 στα 3 και κάναμε το πρώτο βήμα κόντρα στον Ερμή. Πετύχαμε την πρόκριση και τώρα θέλουμε τη νίκη με τη Δόξα». 

«Μας άφησε μόνο θετικά ο αγώνας κυπέλλου. Αγωνίστηκαν παίκτες οι οποίοι προερχόταν από τραυματισμούς. Ο Σίντεφελντ πέρασε από ιατρικές εξετάσεις δεν έδειξαν κάτι και η συμμετοχή του θα εξαρτηθεί με μεγάλο βαθμό αύριο. Εκτός ο Ιγκιεμπόρ, Λαβόρδε και ο Σισέ». 

«Υπάρχουν σκέψεις και συζητήσεις, αλλά καμία απόφαση για αποδεσμεύσεις. Γνωρίζουν που χρειάζεται η ομάδα ενίσχυση αλλά δεν πάρθηκε κάποια απόφαση. Θα γίνει τις επόμενες μέρες για να είμαστε έτοιμοι ενόψει της μετεγραφικής περιόδου». 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο