Δόξα-Πάφος: Θέλει νίκη ανάσας η μια... παραμονή στην κορυφή η άλλη

Με τον αγώνα ανάμεσα σε Δόξα και Πάφο (16:00) ανοίγει σήμερα η 3η αγωνιστική της β’ φάσης του δεύτερου ομίλου του πρωταθλήματος Cyta. Ένα παιχνίδι με κυρίως μονόπλευρο ενδιαφέρον με την ομάδα της Δόξας να «καίγεται», ουσιαστικά για τους βαθμούς. 

Μια ομάδα η οποία πριν από λίγο καιρό διεκδικούσε και είσοδο στην πρώτη εξάδα ωστόσο τα αποτελέσματα της την έφεραν μια θέση πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Τα αποτελέσματα μάλιστα έφεραν και την αλλαγή προπονητή στην ομάδα με τον Κώστα Σακκά να αποτελεί παρελθόν και τον πάγκο της ομάδας να αναλαμβάνει ο Μαρίνος Στατσιάς σε μια φάης πολύ δύσκολη. 

Η ομάδα της Δόξας είναι στο +4 από την 5η θέση (επικίνδυνη ζώνη) και όλοι αντιλαμβάνονται την σημασία του σημερινού αγώνα. Με νίκη παραμένει ένα βήμα πιο μπροστά από τις υπόλοιπες 4 ομάδες, ενώ με ήττα θα μπει σε περιπέτειες. 

Από την άλλη η ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη ταξιδεύει στην Λευκωσία με στόχο την παραμονή της στην κορυφή και φυσικά να συνεχίσει το αήττητο της. Μετρά μια νίκη και μια ισοπαλία στους 2 πρώτους αγώνες της Β’ φάσης και θέλει να δώσει και συνέχεια. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο