Έκαναν τη διαφορά...

Το χθεσινό παιχνίδι και η πρόκριση απέναντι στην Καρμμιώτισσα με πέντε γκολ, δεν αποτελεί και τόσο μεγάλο κριτήριο για την Ανόρθωση, έτσι όπως εξελίχθηκε και με την εντεκάδα που κατέβασε ο αντίπαλος. 

Ο Τιμούρ Κετσπάγια όμως παρ' όλα αυτά είδε κάτι αρκετά θετικό και αυτό ήταν η παρουσία των Μίχα-Χούσμπαουερ στο χώρο του κέντρου, με τους δύο ποδοσφαιριστές να συνεργάζονται άψογα και τον πρώτο μάλιστα να σερβίρει και τα πρώτα τρία γκολ της Ανόρθωσης. Είναι δύο ποδοσφαιριστές οι οποίοι αποκτήθηκαν γι’ αυτό τον σκοπό, να δώσουν ανάσες στη μεσαία γραμμή και να διατηρήσουν παιχνίδι με παιχνίδι μία σταθερή απόδοση.

Ο Χούσμπαουερ αν και στο ξεκίνημα του με την Ανόρθωση, έδειχνε ότι ήταν εκτός… εντούτοις ανέβασε στροφές και πλέον αποτελεί μία αξιόπιστη λύση για τον Γεωργιανό τεχνικό. Υπενθυμίζουμε ότι ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Ανόρθωσης στο ντέρμπι με την Ομόνοια, όμως είχε απέναντι του έναν εξαιρετικό Φαμπιάνο. 

Μπήκαμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και η συνεισφορά τους σίγουρα θα πρέπει να είναι ουσιαστική, ώστε να βγουν κερδισμένοι τόσο οι ίδιοι όσο και η Ανόρθωση.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο