«Το ματς με τον Απόλλωνα θα κριθεί στις λεπτομέρειες» (video)

Δείτε τι δήλωσε για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, ο τεχνικός της ΑΕΚ Σωφρόνης Αυγουστή στο επίσημο κανάλι της ομάδας στο youtube.

«Μας περιμένει μία δύσκολη αποστολή, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα δυνατό και ποιοτικό αντίπαλο. Θέλω να συνεχίσουμε απ' εκεί που σταματήσαμε στο τελευταίο παιχνίδι, στη διάθεση, στη θέληση που ήταν ο στόχος μας με τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι σε αυτά τα ματς μετράνε οι λεπτομέρειες, πρέπει να είμαστε προσεχτικοί. Τα λάθη θα στοιχίσουν και θα πρέπει να τα αποφύγουμε».

«Παίζουμε με μία πάρα πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά για αποφυγή λαθών και να εκμεταλλευτούμε τις αδυναμίες του αντιπάλου».

«Ο Ναούμ έκανε προσπάθεια αλλά θα είναι εκτός αποστολής, ο Σούτερντεν ξανά εκτός, ενώ ο Χάουγκεν προπονήθηκε και όλα καλά θα βρίσκεται μαζί μας αύριο».

«Στις προπονήσεις όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι εκεί, πρέπει όσοι κληθούν να δίνουν το 100% των δυνάμεων τους ώστε η ΑΕΚ να υλοποιήσει τους στόχους της».

 

 

«Δουλεύεις όλη την εβδομάδα για να παίξεις τον αγώνα, δεν πιστεύω ότι υπάρχει παίκτης που να μην έχει κίνητρο για να κερδίσει. Καλύτερα ν’ αλλάξει επάγγελμα και ν’ ασχοληθεί με κάτι άλλο. Όλοι πρέπει να έχουν στόχο τη νίκη τόσο ένας παίκτης όσο και ένας προπονητής».

«Αυτοί που βρίσκονται μαζί μας στις προπονήσεις και λέω για τους νεαρούς, είναι καλοί, δεν βρίσκονται τυχαία στο ρόστερ. Κάποιοι πήραν και κάποιες ευκαιρίες, αν χρειαστεί γιατί όχι να τους δώσουμε ευκαιρίες στα επόμενα παιχνίδια».

«Το ματς με τον Απόλλωνα θα κριθεί στις λεπτομέρειες, είναι παιχνίδι τριπλής παραλλαγής και ο κάθε προπονητής θα προσπαθήσει να ετοιμάσει την ομάδα του για τη νίκη».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο