«Ουδέποτε δόθηκε κατάθεση, ο Παπασταύρου οφείλει μια απολογία»

O τέως πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέας Παπαχαραλάμπους, μετέβη σήμερα στο Αρχηγείο Αστυνομίας, όπου μεταξύ άλλων, κατήγγειλε τον ερευνώντα λειτουργό Χάρη Σαββίδη, με αφορμή το πόρισμα για διαφθορά στο ποδόσφαιρο.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίστηκε ο Παπαχαραλάμπους, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα του ΣΙΓΜΑ, οι ανακριτές του ανέφεραν πως ο πρόεδρος της Ομόνοιας, Σταύρος Παπασταύρου, δεν έδωσε ποτέ κατάθεση.

«Στην Επιτροπή, όπως έλεγα εγώ, ουδέποτε δόθηκε κατάθεση και πραγματικά οφείλει και ο κύριος Σαββίδης μια απολογία, οφείλει και ο κύριος Παπασταύρου μια απολογία, οφείλει και το ΑΚΕΛ μία απολογία και οφείλουν και οι Βουλευτές του ΑΚΕΛ, που ενέγραψαν θέμα στη Βουλή ότι εγώ προσπαθούσα να καταστρέψω την κατάθεση του Παπασταύρου, που δεν έδωσε», ανέφερε.

Ο κ. Παπαχαραλάμπους καταγγέλλει συμπαιχνία μεταξύ Παπασταύρου-Σαββίδη με τη βοήθεια του ΑΚΕΛ και ότι αυτή πλήττει το κυπριακό ποδόσφαιρο, όπως ισχυρίζεται.

«Όταν ένα μέλος της Επιτροπής λέει ότι πήρε κατάθεση από τον Παπασταύρου, η οποία κατάθεση λέει τα πάντα είναι φυσικό όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο ή έχουν επιτελικό ρόλο να έχουν κάποιο φόβο, ο φόβος αυτός αντανακλά υπέρ της ομάδας του κύριου Παπασταύρου» είπε.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο