Το σχεδόν τέλειο παιχνίδι

Αν η ΑΕΚ χθες έφευγε με το νικηφόρο αποτέλεσμα από το ΓΣΠ, θα γράφαμε για το τέλειο παιχνίδι της μέσα στη σεζόν, όμως επειδή ούτε και τώρα πήρε κάποιο βαθμολογικό κέρδος, θα σταθούμε στην εμφάνιση και το χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα απέναντι στην πρωτοπόρο. 

Η ομάδα του Αυγουστή, πήγε με κότσια και χωρίς φόβο στο ΓΣΠ, από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης, έδειξε ότι ήταν αρκετά επιβλητική στον αγώνα, ήταν αυτή που είχε εξ ολοκλήρου τον έλεγχο και όμως σε μία στιγμή αδράνειας δέχθηκε το γκολ από την Ομόνοια.

Ο Αυγουστή τακτικά απέναντι στον Μπεργκ, 'κέρδισε' τη μάχη, διάβασε με κάθε λεπτομέρεια την προβλεπτή εντεκάδα του Νορβηγού, χτυπώντας και κυριαρχώντας σε όλες τις γραμμές. Τα δύο δοκάρια μάλιστα που είχαν οι 'Λαρνακείς' και οι οκτώ τελικές απέναντι στην εστία του Φαμπιάνο, είναι σημάδια ότι η ΑΕΚ μπορεί να κερδίσει την οποιαδήποτε αντίπαλο, φτάνει η συγκέντρωση να διαρκεί σε ολόκληρο το 90λεπτο.

Η 4η θέση φαντάζει αρκετά μακριά για την ομάδα του Σωφρόνη, απομένουν άλλα 6 παιχνίδια μέχρι τέλους, παιχνίδια που πρέπει να δείξει η ΑΕΚ τι θέλει, διατηρώντας αυτό το ρυθμό που είχε χθες στο ΓΣΠ.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο