«Παίζουν με την υγεία των παικτών και των οικογενειών τους. Θέλω να δω τα PCR της Καρμιώτισσας»

Τρία κρούσματα κορωνοϊού διαγνώστηκαν στον Ερμή μετά την αναμέτρηση με την Καρμιώτισσα, όπως απεκάλυψε ο Λουκάς Φανιέρος, ο οποίος κάλεσε τους αρμοδίους στη διοργανώτρια αρχή να είναι πολύ πιο προσεκτικοί και να σοβαρευτούν.

«Πήγαμε να παίξουμε με την Καρμιώτισσα και τελικά κολλήσαμε κορωνοϊό. Όπως μας είπαν από την ΚΟΠ, στην Καρμιώτισσα πριν από τον αγώνα έκαναν τεστ και αγωνιστήκαμε κανονικά. Εμείς όμως κολλήσαμε και τώρα έχουμε τρεις παίκτες που είναι θετικοί και θα ξανακάνουμε και άλλα τεστ τις επόμενες ημέρες για να δούμε πού θα σταματήσει αυτό το κακό», δήλωσε αρχικά στον ACTIVE ο πρόεδρος του συλλόγου της Αραδίππου, ο οποίος στη συνέχεια εξέφρασε τον προβληματισμό του:

«Στην ΚΟΠ πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί με αυτά τα θέματα γιατί παίζουν με την υγεία όχι μόνο των παικτών αλλά και των οικογενειών τους. Με πήρε ένας παίκτης μου, που πρόσφατα γέννησε η γυναικά του και μου είπε “πρόεδρε έπρεπε να μας προστατέψεις”. Εγώ τώρα τι να του πω του παίκτη μου. Έχει δίκαιο, εμείς προσέχαμε δεξιά αριστερά να μην κολλήσει κανείς στην ομάδα και τώρα έγινε αυτό που φοβόμασταν. Όλοι οι παίκτες που κόλλησαν είναι αμυντικοί, που σημαίνει κόλλησαν γιατί ήρθαν σε επαφή με αντίπαλους παίκτες, με επιθετικούς. Δεν γίνεται όμως να είναι όλοι αρνητικοί και ξαφνικά σε 90 λεπτά κάποιοι να κολλούν τους παίκτες μου. Σημαίνει πως ήταν από προτηγουμένως. Ζήτησα από την ΚΟΠ να δω τα τεστ που έκαναν στην Καρμιώτισσα. Μου είπαν πως έκαναν τα καλά τα τεστ (σ.σ.:PCR) όχι τα rapid, αλλά θέλω να τα δω. Πρέπει αυτοί που χειρίζονται αυτές τις υποθέσεις στην ΚΟΠ να είναι πολύ προσεκτικοί και να σοβαρευτούν»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο