Πάμε για αναβολή - τι αναφέρει το πρωτόκολλο της ΚΟΠ

Την Κυριακή  4 Απριλίου είναι προγραμματισμένο το  ΕΝ Παραλιμνίου – ΠΑΦΟΣ FC για την 5η αγωνιστική των πλέι – οφ στην επανέναρξη του πρωταθλήματος και όπως οδεύουν τα πράγματα με τις τραγικές καταστάσεις τις οποίες βιώνει η Ένωση, το ματς θ' αναβληθεί. Σχεδόν 20 ποδοσφαιριστές απουσιάζουν από τις προπονήσεις λόγω κωρονοϊού, ενώ αρκετοί είναι και αυτοί που μπήκαν σε καραντίνα λόγω στενών επαφών.

Διαβάστε ακόμη

Ανακοίνωση: Σχεδόν 20 σύνολο τα κρούσματα στην Ένωση!

Οι προπονήσεις δεν βγαίνουν και μία εβδομάδα πριν την αναμέτρηση με την παφιακή ομάδα, θεωρείται αδύνατο να δοθεί το «οκ» για τη διεξαγωγή αυτής της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα το τροποποιημένο πρωτόκολλο της ΚΟΠ για περιπτώσεις που αφορούν τον κωρονοϊό αναφέρει:

-Σε περίπτωση που υπάρχουν 4 θετικά κρούσματα σε ποδοσφαιριστές στην ίδια ομάδα οι οποίοι είναι στο κατάλογο Α, της ομάδας Ανδρών του σωματείου, τότε οι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι εντός 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, μετά από αίτημα του Σωματείου, αναβάλλονται.

Για να αναβληθούν άλλοι αγώνες της ομάδας πέραν της περιόδου των πρώτων 7 ημερών από το πρώτο θετικό κρούσμα, θα πρέπει να ισχύουν τα πιο κάτω:

-Για το Πρωτάθλημα CYTA Α΄ Κατηγορίας & Κύπελλο Coca-Cola – Ομάδα θα δικαιούται να τύχει αναβολής αγώνων για χρονική περίοδο που έχει τουλάχιστον 10 ποδοσφαιριστές και άνω, επιβεβαιωμένα θετικούς στον ιό COVID-19 από το κατάλογο Α, ταυτόχρονα σε απομόνωση, βάση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας, ή για περίοδο που όλοι οι τερματοφύλακες του καταλόγου Α & Β της ομάδας Ανδρών είναι ταυτόχρονα σε απομόνωση λόγο του ότι είναι θετικοί στον ιό βάση οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

-Για όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες – Ομάδα θα δικαιούται να τύχει αναβολής αγώνων για χρονική περίοδο που έχει τουλάχιστον 8 Ποδοσφαιριστές της, επιβεβαιωμένα θετικούς στον ιό COVID-19, που τους τελευταίους 2 αγώνες πριν το πρώτο θετικό κρούσμα, ήταν γραμμένοι στο φύλλο αγώνα, ταυτόχρονα σε απομόνωση, βάση των οδηγιών του Υπουργείου Υγείας ή για περίοδο που όλοι οι τερματοφύλακες της ομάδας Ανδρών είναι ταυτόχρονα σε απομόνωση λόγο του ότι είναι θετικοί στον ιό βάση οδηγιών του Υπουργείου Υγείας.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο