Ένας killer που μπορεί κι άλλα πράγματα

Όταν ήρθε το καλοκαίρι στην Ανόρθωση γράψαμε για επιτυχία της διοίκησης Παντελή, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν γνωστός σε όλους από την παρουσία του στον Εθνικό, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προερχόταν από μια γεμάτη και επιτυχημένη χρονιά στην Πολωνία. 

Ο λόγος φυσικά για τον Νίκα Κατσαράβα, ο οποίος για πρώτη φορά κλήθηκε να αγωνιστεί μόνος στην κορυφή της επίθεσης και έδειξε πολλά από αυτά που πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Κόντρα στη Δόξα κέρδισε το πέναλτι της ισοφάρισης, δημιούργησε τη φάση του 2-1, ενώ σκόραρε το τρίτο γκολ της Ανόρθωσης. Αυτά είναι λίγα από αυτά που μπορεί να κάνει ο Γεωργιανός στο γήπεδο. 

Ένας ποδοσφαιριστής με εξαιρετικά στοιχεία, που μπορεί να παίξει τόσο με την μπάλα στα πόδια, όσο και χωρίς αυτή δημιουργώντας πολλούς κινδύνους στην αντίπαλη άμυνα. Άλλωστε τα οι 15 ασίστ και τα 23 γκολ με Εθνικό και Κορόνα Κιέλτσε σε δυο σεζόν είναι αριθμοί που λένε πολλά. Απλά ήταν θέμα χρόνου ο Κατσαράβα να πάρει μπρος και να αποδείξει ότι η μεταγραφή του άξιζε τα όσα λεφτά δόθηκαν από την Ανόρθωση για να τον κάνει δικό της. Το πρώτο γκολ του Γεωργιανού ήρθε κόντρα στη Δόξα και πλέον ο Στρέπελ γνωρίζει πολύ καλά ότι διαθέτει ένα ποδοσφαιριστή που εκτός από το να σκοράρει, μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα στο γήπεδο. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο