Οι πρωτιές των λεμεσιανών και τα 15λεπτα των ομάδων

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ είδαμε σε ποια χρονικά σημεία σημειώθηκαν τα 498 τέρματα μέχρι την 30η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Cyta. Από το 76ο λεπτό μέχρι το τέλος των αγώνων η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα 110 φορές, ενώ το πρώτο δεκαπεντάλεπτο είναι το πιο... φτωχό σε παραγωγή τερμάτων.

Τώρα θα αναφερθούμε στις ομάδες και θα χωρίσουμε τα τέρματα τους ανά 15λεπτα.

Στα τρία από τα έξι δεκαπεντάλεπτα, ο Απόλλωνας καταλαμβάνει την πρώτη θέση και στα υπόλοιπα η ΑΕΛ.

Η ΑΕΛ μπαίνει δυνατά στα παιχνίδια της και μέχρι το 15’ σκόραρε δέκα φορές, με την Ομόνοια και την Ανόρθωση να ακολουθούν στα εννέα.

Στο δεύτερο δεκαπεντάλεπτο η ομάδα του Κέρκεζ, μαζί με την Ανόρθωση και την ΑΕΚ πέτυχαν από οκτώ τέρματα, ενώ από το 61-75 έστειλε την μπάλα στα δίκτυα 12 φορές, με τον ΑΠΟΕΛ να ακολουθεί με 10 γκολ.

Στο τελευταίο 15’ του πρώτου ημιχρόνου και στο πρώτο δευτέρου, ο Απόλλωνας πέτυχε από 13 τέρματα και ειδικά στο διάστημα 46-60, η διαφορά είναι πολύ μεγάλη από την επόμενη ομάδα που είναι η ΑΕΚ με οκτώ γκολ.

Η ομάδα της Λεμεσού και η Πάφος σκόραραν 12 γκολ από το 76’ μέχρι το τέλος των αγώνων τους, ενώ ελαφρώς πιο πίσω βρίσκεται ο Ολυμπιακός με 11 τέρματα και ακολουθούν η Ομόνοια και η ΕΝΠ με δέκα.

Τα πιο παραγωγικά 15λεπτα των ομάδων

Τα πιο παραγωγικά 15λεπτα της πρωτοπόρου Ομόνοιας είναι τα τελευταία κάθε ημιχρόνου, όπου σημείωσε τα 20 από τα 47 τέρματα της.
Η ΑΕΛ από το 61’ μέχρι το 75’ πέτυχε τα περισσότερα γκολ, 12 στο σύνολο, ενώ ο Απόλλωνας σκόραρε από 13 φορές στο πρώτο 15λεπτο του ημιχρόνου και στο πρώτο της επανάληψης.

Η Ανόρθωση έχει ως πιο παραγωγικό 15λεπτο το πρώτο, όπου σημείωσε εννέα γκολ, ενώ η ΑΕΚ από το 16-30 και το 46-60 σημείωσε από οκτώ τέρματα.

Ο Ολυμπιακός και η Πάφος σκόραραν 11 και 12 φορές αντίστοιχα από το 76’ και μετά και ο ΑΠΟΕΛ ένα λιγότερο από το 61’ μέχρι το 75’.

Η Δόξα σκόραρε από έξι γκολ στα δυο τελευταία 15λεπτα και η Καρμιώτισσα από οκτώ. Η Σαλαμίνα και η ΕΝΠ από το 76’ και εντεύθεν πέτυχαν εννέα και δέκα τέρματα αντίστοιχα, ενώ ο Ερμής και ο Εθνικός σημείωσαν από οκτώ στο προτελευταίο 15λεπτο των αγώνων τους.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο