Ομόνοια: Διπλά και τριπλά προσεκτικοί

Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου είναι προ των πυλών για τις ομάδες, έτσι και για την Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην περιμένει βεβαίως την 1η Ιανουαρίου, αφού το μεταγραφικό σαφάρι, έχει ξεκινήσει. Με τον Άνχελ Γκόμεθ εκτός ομάδας, τώρα ο Ελλαδίτης τεχνικός θα έχει την αποκλειστική ευθύνη τις υλοποίησής των χειμερινών μεταγραφών, με τον αριθμό να φτάνει στις τρεις, αφού η τέταρτη προσθήκη θα είναι αυτή του Μάρκο Μότα. 

Ο τεχνικός της Ομόνοιας οφείλει να είναι πολύ προσεχτικός στις κινήσεις του, αφού με τα υπάρχουσα δεδομένα, η ομάδα χρειάζεται έτοιμους παίκτες, έτοιμους να συνεισφέρουν και σε άριστη φυσική κατάσταση.

Οι «πράσινοι» δίνοντας τα κλειδιά το καλοκαίρι στον Γκόμεθ, αποδείχθηκε τεράστιο λάθος, βλέπουμε ένα ρόστερ που δεν μπορεί ν’ ανταπεξέλθει σε δυσκολίες, έτσι τώρα ο τεχνικός της Ομόνοιας επιβάλλεται να είναι διπλά και τριπλά προσεκτικός για το σε ποιους παίκτες θα κάνει επαφές με επίσημη κρούση.

Και έτσι για να θυμηθούμε τα περσινά παραδείγματα στην μεταγραφική Ιανουαρίου, μιλάμε για τέσσερις ποδοσφαιριστές με μηδαμινή προσφορά: Κιπιάνι, Άλβμπογκε, Μιχαίλοφ, Θεόφιλους Σόλομον.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο