Λίγο πριν το τέλος της δεύτερης χρονιάς κάνει ακόμη δοκιμές

«Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε διαφορετικά, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε διαφορετικά. Είδαμε και εμείς σε ποιο σύστημα είχαμε αδυναμίες και σε ποιο σύστημα τα πλεονεκτήματα και ξέρουμε. Στα επόμενα παιχνίδια θα είμαστε πιο….».

Είναι ευδιάκριτο πως η πιο πάνω δήλωση έγινε από προπονητή. Αναλύοντας το περιεχόμενο θα έβγαινε αβίαστα το συμπέρασμα πως αφορά προπονητή που βρίσκεται σε διαδικασία «κτισίματος» της ομάδας και «μονταρίσματος». Πιθανότατα σε περίοδο καλοκαιρινής προετοιμασίας ή στο ξεκίνημα μίας αγωνιστικής περιόδου.    

Κι όμως, αυτολεξεί η πιο πάνω δήλωση έγινε από προπονητή, ο οποίος βρίσκεται στην ομάδα του σχεδόν δύο χρόνια και συγκεκριμένα 23 μήνες, τον Τιμούρ Κετσπάγια. Προπονητής ο οποίος επέλεξε ο ίδιος τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ, αφού ο σύλλογος δεν εργοδοτεί τεχνικό διευθυντή.

Προπονητής, ο οποίος σε γενικές γραμμές έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όσα αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ανόρθωσης.

Εισερχόμενος στον τελευταίο μήνα της χρονιάς, μεσούσης του αγώνα με την ΑΕΚ,  (απέναντι στην οποία θα μπορούσε να «κλειδώσει» την τέταρτη θέση στο πρωτάθλημα)  αλλάζει το σύστημα αναμένοντας να δει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα.

Αυτή η δήλωση του Γεωργιανού τεχνικού είναι ό,τι πιο κοντινό σε έμμεση παραδοχή για τις δικές του ευθύνες στην αγωνιστική εικόνα της ομάδας αυτή τη σεζόν…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο