«Αν δεν το κατάλαβαν κάποιοι θα το καταλάβουν!»

Ο Χρύσης Μιχαήλ μίλησε μετά το τέλος του αγώνα Δόξα-Νέα Σαλαμίνα που έγινε στο Μακάρειο για την 6η αγωνιστική των μπαράζ.

Όλα όσα είπε ο προπονητής των φιλοξενούμενων:

«Καλησπέρα. Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι. Δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο όπου και πιεστήκαμε. Μας κράτησε ο Βεσελόφσκι εκεί που χρειάστηκε. Δεν κρατήσαμε μπάλα και δεν δημιουργήσαμε. Ήταν θετικό ότι κρατήσαμε το μηδέν. Στην επανάληψη η εικόνα ήταν λίγο καλύτερη με τις αλλαγές. Είχαμε τις προϋποθέσεις αλλά όχι ευκαιρίες. Υπήρχε προσπάθεια από τα παιδιά.

Χρήζει βελτίωσης η προσπάθειά μας. Ο Τσουκαλάς, ο Αδάμος και ο Οσέι πέρασαν αλλαγή. Προπονήθηκαν 1-2 μέρες, οι απουσίες ήταν πολλές χωρίς να θέλουμε να δικαιολογηθούμε και εύχομαι στη Δόξα καλή συνέχεια. Μακάρι ο τραυματισμός του Μιντίκκη να μην είναι σοβαρός, και εύχομαι επίσης να επιστρέψουν οι δικοί μου ποδοσφαιριστές τις επόμενες μέρες.

Αν δεν το κατάλαβαν κάποιοι θα το καταλάβουν, πως η φανέλα της Νέας Σαλαμίνας είναι βαριά. Η ομάδα χρειάζεται υποστήριξη από όλους τους παίκτες και μακάρι να τους έχω μαζί μου. Εμείς βλέπουμε την εικόνα μας και πως θα είμαστε έτοιμοι στο επόμενο ματς».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο