Πουρσαϊτίδης: "Όχι, δεν με προβληματίζει..."

Ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Σάββας Πουρσαϊτίδης, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το νικηφόρο παιχνίδι πρωταθλήματος της ομάδας του επί της Ένωσης:

"Δείξαμε τον ανάλογο σεβασμό στον αντίπαλο, εννοώ παίξαμε πειθαρχημένα, πετύχαμε ένα τέρμα, χάσαμε πάρα πολλές ευκαιρίες που θα μπορούσαμε αν τις αξιοποιούσαμε να κάνουμε πιο εύκολο το παιχνίδι μας. Θα μπορούσε και ο αντίπαλος σε κάποια στιγμή να ισοφαρίσει με το δοκάρι. Κι έτσι είναι όταν δεν τελειώνεις το παιχνίδι.

Δεν μπορώ να έχω παράπονο, μετά από αρκετό καιρό κάποια παιδιά έπαιξαν. Είχαν καλή διάθεση και πήραμε άλλους τρεις βαθμούς. Από κάθε παιχνίδι πρέπει να κρατάμε τα θετικά και να βελτιώνουμε αυτά που πρέπει. Κάναμε ένα καλό σερί στο β' γκρουπ, δεν έχουμε άλλη επιλογή. Εφόσον είμαστε σε αυτό το γκρουπ πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια".

Σε ερώτηση αν τον προβληματίζουν οι πολλές χαμένες ευκαιρίες, απάντησε: "Όχι δεν με προβληματίζει. Είχαμε αρκετά παιχνίδια που πετύχαμε αρκετά γκολ. Είναι καλό το ότι κάνουμε ευκαιρίες, αν αναλογιστείτε ότι πριν έρθω εγώ γίνονταν με το σταγονόμετρο οι ευκαιρίες. Σίγουρα θέλουμε να τελειώνουμε τις ευκαιρίες με τέρμα, αλλά δεν είναι προβληματισμός. Απλά θέλει πιο καθαρό μυαλό, περισσότερη αυτοπεποίθηση για να τελειώνουμε αυτές τις φάσεις. Αλλά όταν δεν στοιχίζει αυτό, δεν με προβληματίζει ιδιαίτερα. Θα με προβλημάτιζε αν χάναμε βαθμούς γιατί δεν πετυχαίναμε τέρματα".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο